Vâlcu, după declarația lui Ciolacu: De aceea a insistat Guvernul că deţine adevărul absolut!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Jurnalistul Val Vâlcu a reacționat la mesajul transmis, astăzi, de Marcel Ciolacu, în contextul pandemiei și al alegerilor parlamentare care ar urma să aibă loc pe 6 decembrie.

"S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! România nu-și mai permite un președinte care, în permanență, să divizeze societatea, să împartă românii în buni și răi, în peneliștii buni și restul, toți ceilalți, răi și vinovați! Iohannis trebuie să renunțe la aura de ”Otto cel Mare” și să cheme URGENT toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialiști pe sănătate pe care îi are România. Este nevoie rapid de un PACT PENTRU SĂNĂTATE, pe care toate partidele să și-l asume ferm. Este nevoie să punem rapid capăt haosului care a cuprins sistemul de sănătate. Viața oamenilor trebuie salvată, nu ignorată! Pentru că, după alegeri, domnule Iohannis, pentru mulți dintre români va fi deja prea târziu!", a transmis Marcel Ciolacu.

"De aceea a insistat Guvernul că deţine adevărul absolut"

"Acest lucru, în opinia mea, trebuia făcut din prima clipă. PNL a crezut, probabil, că reuşeşte să învingă pandemia. Poate se gândea la situaţia din 2009, când pandemia de H1N1 a trecut repede, nu a creat prea multe perturbări în economie, nu a generat multe victime, şi şi-ar fi prins în panoplia cu trofee şi înfrângerea COVID. De aceea a insistat Guvernul că deţine adevărul absolut, el ştie, el face, el drege, luptă singur. Ori treaba se vede pentru că, totuşi, societatea este divizată.

Nu poţi să aduni toate forţele din societate, să ai consens, dacă tu mergi pe conflict. Separi forţele politice în bune sau rele, nu colaborezi cu ceilalţi, nici măcar cu cei de pe partea dreaptă. Pe de altă parte, alegerile au alt impediment. Altă problemă generată de alegeri: campania electorală. Guvernul nu ia măsuri dure. De exemplu, după ce a încercat să blocheze pelerinajul de la Iași, îl permite pe cel de Sfântul Dumitru. Nu cred că va scădea numărul de infectări. Se vorbeşte deja de 7000 de cazuri pe zi", a spus jurnalistul Val Vâlcu, în emisiunea "Decisiv', de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel