Val de accidente în Capitală. Ambulanță răsturnată, asistentă beată la volan, mașină intrată într-un stâlp, total 11 răniți. VIDEO

Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus

Val de accidente în Capitală. În unul dintre ele a fost implicată o Ambulanță, iar o asistentă a fost prinsă beată la volan.

O ambulanță care era în misiune s-a răsturnat într-o intersecție din Capitală, vineri seara. Aceasta ar fi fost lovită de o mașină condusă de un șofer care nu a acordat prioritate. Patru persoane au fost rănite: medicul, asistentul medical, conducătorului ambulanței, dar și șoferul vinovat, transmite RealitateaPlus.

”Conducătorul unei ambulanțe SABIF, în vârstă de 29 ani, care se deplasa pe Str. Constantin Brâncuși având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Bd. Nicolae Grigorescu, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 22 de ani care se deplasa pe Bd. Nicolae Grigorescu, iar în urma impactului, ambulanța s-a răsturnat pe plafon.”, a declarat Andra Arsintescu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere. 

Asistentă, beată la volan

Un alt accident a avut loc în Sectorul 3. O asistentă în vârstă de 40 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în cinci autoturisme parcate. Asistenta ar fi urcat beată la volan, potrivit polițiștilor.

Alți patru oameni au fost duși de urgență la spital după ce un autoturism a intrat într-un stâlp în urma unui impact cu o altă mașină. Totodată, trei persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului.

”În urma evenimentului rutier au rezultat patru victime, doi conducători auto și doi pasageri care au fost transportați la Spitalul ”Bagdasar Arseni” și Spitalul ”Marie Curie”, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat Andra Arsintescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel