"Vacanţe la Ţară", ediția a XXVI-a: Tarife sub 200 de lei pentru cinci nopți de cazare și mic dejun

Turiștii dornici să scape de gălăgia cotidiană au ocazia să petreacă un sejur de șase zile la munte în cadrul programului special "Vacanţe la Ţară", care va debuta pe 20 septembrie. Toţi cei care doresc să viziteze zone rurale în cadrul actualei ediții a programului beneficiază de tarife atractive: pensiuni de 2 margarete 175 lei/ persoană, pensiuni de 3 şi 4 margarete 225 lei/ persoană, pensiuni de 5 margarete 290 lei/ persoană.

Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – A.N.T.R.E.C. România anunță derularea ediţiei a XXVI-a, de toamnă, a programului "Vacanţe la ţară", în perioada 20 septembrie - 30 octombrie.

Destinatarii programului au ocazia astfel să descopere viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta

Tarifele recomandate pensiunilor pentru actuala ediţie a programului "Vacanţe la ţară": - pensiuni de 2 margarete 175 lei/ persoană - pensiuni de 3 şi 4 margarete 225 lei/ persoană - pensiuni de 5 margarete 290 lei/ persoană În tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, respectiv 6 zile, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă la program va oferi micul dejun din partea casei.

Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agenţiile membre A.N.A.T., prin filialele A.N.T.R.E.C.

Filialele A.N.T.R.E.C. participante, în prima fază, la acest program sunt: Alba (Albac, Arieşeni), Braşov (Bran, Moieciu, Râşnov, Teliu, Timişul de Jos), Covasna (Balvanyos, Dalnic, Târgu Secuiesc), Gorj (Arcani, Cartiu, Baia de Fier, Dobriţa, Novaci, Peştişani, Runcu, Săcelu, Tismana), Maramureş (Borşa, Botiza, Deseşti, Poienile Izei, Rozavlea, Săpânţa, Şieu), Neamţ, Prahova (Aluniş) şi Vrancea (Lepşa). Pe parcurs vor mai adera şi alte pensiuni, inclusiv din alte regiuni.

Toate amănuntele vor fi publicate permanent pe site-urile www.vacantelatara.ro şi www.antrec.ro.

"Participăm la programul Vacanţe la ţară de foarte mulţi ani, de la primele ediţii, şi am fost întotdeauna foarte mulţumiţi. Astfel am câştigat mulţi turişti, care au fost mulţumiţi de serviciile noastre şi au revenit apoi, atât prin Vacanţe la ţară, cât şi în alte perioade, în afara programului special. Oaspeţii noştri vin în cadrul acestui program pentru a vizita Oltenia de sub munte, pentru a se familiariza cu această frumoasă regiune. Vârsta medie a turiştilor noştri care vin de obicei prin acest program este de 40-50 de ani. Aceştia se plimbă în împrejurimi trei zile din cinci, vizitând Tismana, Târgu Jiu şi alte locuri, restul de două zile alegând să se relaxeze", a subliniat Cornelia Brâncuşi, proprietara Casei Brâncuşi din Peştişani – ANTREC Gorj, comuna natală a marelui sculptor Constantin Brâncuşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel