Dan Barna: Susţinem un guvern non PSD, nu intrăm la guvernare

USR
USR

Potrivit unor surse Antena 3, cei de la USR au revenit asupra deciziei de a nu se implica într-un guvern provizoriu în cazul în care moţiunea de cenzură trece. Astfel, decizia contravine declaraţiilor făcute de Dan Barna, liderul partidului, care a spus că USR va susţine orice guvern non-PSD, dar că nu va participa la guvernare. 

Liderul USR, Dan Barna, a dezminţit însă informaţiile în direct la Antena 3 şi a declarat că USR nu îşi asumă acum guvernarea. 

„Susținem orice guvern, fără PSD, atâta timp cât are ca obiective fără penali în funcții publice, repararea efectelor ordonanței 114. Poziția vine din faptul că noi considerăm că nu se poate guverna la modul cu serios cu aceiași oameni care acum trei săptămâni au fost alături de Liviu Dragnea. Un guvern de tranziție care să ne ducă spre alegerile anticipate sau spre alegerile la termen, dacă nu vom genera un acord politic pentru anticipate, nu poate să facă foarte multe lucruri în România cu această moajoritate. Susținem orice alternativă, fără PSD, care să asigure perioada asta de punte, până vom avea alegeri”, a afirmat Dan Barna. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel