USR, boicot la moțiunea de cenzură. Ironie pentru PSD-ALDE

USR
USR

Liderul de grup al USR din Senat, Cristian Ghica, a anunţat că reprezentanţii USR nu participă duminică la şedinţa Biroului permanent al Senatului pentru că formaţiunea nu doreşte să gireze "lupta dintre două facţiuni din PSD".

"Nu vrem să girăm o luptă dintre două facţiuni din PSD - despre aceasta este vorba, atâta tot", a spus Ghica la Parlament, în faţa sălii în care are loc şedinţa Biroului permanent al Senatului.

El a adăugat că nici la şedinţa în plen în care va fi citită moţiunea cei de la USR nu vor fi prezenţi.

Înaintea începerii şedinţei Biroului permanent, senatorul PSD Nicolae Bădălău i-a invitat în sală pe Cristian Ghica şi pe colegul său Mihai Goţiu.

"Din păcate, i-am urat (lui Bădălău - n.r.) o duminică frumoasă în continuare. Aceşti domni şi doamne din PSD şi din ALDE au uitat că au câştigat nişte alegeri şi au obligaţia să îşi asume acest lucru în mod responsabil. Din păcate, prin ceea ce fac arată că nu pot să îşi asume acest lucru şi pun ţara în blocaj la începutul verii. Mi se pare inadmisibil", a afirmat Goţiu.

Întrebat dacă la şedinţa de miercuri a plenului Parlamentului în care se va dezbate moţiunea USR va asigura cvorumul, Goţiu a răspuns: "Există o primă intenţie de a nu participa la această şedinţă. Probabil vom mai discuta până miercuri să vedem dacă intervine ceva pentru a schimba acest lucru".

Nici reprezentanţii PNL, UDMR şi PMP nu sunt prezenţi la şedinţa Biroului permanent al Senatului de duminică, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel