Update: Florin Manole, despre voturile PSD ”pentru” Clotilde Armand

Ioana Constantin a dezvăluit la interviurile DC News cum 'trei-patru voturi de la PSD' ajung la Clotilde Armand, când vine vorba de lucruri importante.

Invitată la interviurile DC News, Ioana Constantin a declarat, într-o discuție despre Sectorul 1, că 'există o parte dintre consilierii PSD cu care doamna Armand mai discută din când în când.'

Ioana Constantin a explicat că, din ce știa ea, 'domnul Tudorache n-a avut capacitatea să-și umple lista de Consiliu cu oameni care să fie ai dumnealui sau ai PSD-ului.'

'Și atunci, doamna Armand mai găsește câte două, trei, patru voturi...  În jur de trei-patru voturi de la PSD se mai rătăcesc pe la doamna Armand din când în când... Dar din când în când, la lucruri importante de făcut.', a punctat Ioana Constantin la DC News TV. 

Update:

Florin Manole, președinte PSD Sector 1, a oferit un punct de vedere, pentru DC News, la acuzațiile Ioanei Constantin.

'Răspunsul meu este foarte simplu. În primul rând, nu este nici  măcar o comunicare, cu atât mai puțin o alianță/colaborare între PSD și USR la Sectorul 1. În al doilea rând, invit pe oricine este interesat, să vadă cu ochii săi, ce se întâmplă în Consiliul Local Sector 1. Să se uite online, fie la ședința care va fi convocată joi, sau pe înregistrările ședințelor care au avut loc până acum. Acestea dovedesc că singurii care votează întotdeauna cu USR sunt cei de la PMP.', a spus Florin Manole.

'Noi nu am votat niciodată proiecte politice ale lui Clotilde Armand. Singurele voturi comune sau în unanimitate în Consiliul Local Sector 1 au fost cele care se referă, de exemplu, Masă Caldă la Școala 'Pia Brătianu'. Aici nu văd de ce am vota împotriva. S-a votat în unanimitate. Însă, în rest, oricine poate vedea pe site-ul Primăriei Sectorul 1 că acolo sunt un primar și un viceprimar USR și un viceprimar PNL. Oricine poate observa cum a înstrăinat Clotilde Armand spitalele de la Sectorul 1 spre Capitală cu voturile USR, PNL, PMP. Pe scurt, nu este adevărat!', a concluzionat Florin Manole, pentru DC News.

----

L-am contactat pe Daniel Tudorache pentru un punct de vedere, referitor la declarațiile Ioanei Constantin. Fostul edil nu a spus dacă este adevărată sau nu informația dată de Ioana Constantin. În schimb, a zis că Ioana Constantin ”este aliata” actualului primar în Consiliul de la Sectorul 1, deși Ioana Constantin nu are nicio legătură cu această structură. Ioana Constantin nu face parte din Consiliul de la Sectorul 1.

'Referitor la mine și la lista mea (n.red lista de consilieri locali PSD), cred că doamna de la PMP era ocupată cu alte probleme, în respectiva perioadă când a fost candidat la Primăria Sectorului 1. Avea alte probleme mai importante și cred că nu își dădea seama ce se întâmplă', a declarat Tudorache.

'PMP o susține pe Clotilde Armand cu 3 consilieri care votează, în permanență! Atunci, are o alianță cu Clotilde! Doamna Constantin este aliata lui Clotilde Armand! Nu înțeleg de ce dă în Clotilde dacă o susține în permanență cu cei 3 consileri locali!', a punctat Daniel Tudorache, pentru DC News.

Ioana Constantin, interviu la DC News. VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel