Unul din patru accidente auto, în primele trei minute ale călătoriei. Studiu EXPLOZIV

Un studiu realizat de o companie din Austria arată că unul din patru accidente auto are loc în primele trei minute ale călătoriei. 

tudiul, realizat de Dolphin Technologies, a fost compilat pe baza datelor anonimizate obținute prin sistemele de telemetrie instalate pe mașini. Compania a analizat 3,2 milioane de călătorii auto realizate de 40.000 de șoferi în anii 2018 și 2019. În  timpul acestor călătorii s-au produs 1.986 de accidente.

Datele arară că 87% dintre călătoriile cu mașina durează mai puțin de 30 de minute, și numai 1% dintre acestea durează mai mult de o oră. Analizând călătoriile scurte, cu o durată mai mică de 10 minute, Dolphin Technologies a descoperit că un sfert dintre toate accidentele se produc în primele trei minute ale călătoriei, în timp ce alte 14% au loc în următoarele 6 minute, scrie promotor.ro

„Studiul arată că, dacă am încuraja oamenii să renunțe la drumurile cu mașina pe distanțe scurte, s-ar putea evita până la 40% din toate accidentele rutiere”, a declarat Katharina Sallinger, statistician-șef la Dolphin și cea care s-a ocupat de acest studiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel