UNTOLD 2018. Preot, mesaj despre tinerii de la Untold

Untold 2018
Untold 2018

UNTOLD 2018. Untold 2018 a fost deschis, joi seară, pe Cluj Arena, cu un foc de artificii şi jocuri de lasere.

UNTOLD 2018. Claudiu Melean, un tânăr preot din Cluj Napoca, a fost întrebat ce părere are festivalul Untold 2018. Răspunsul l-a oferit tuturor celor interesați de subiect.

”PENTRU CEI CARE MAI ÎNTREABĂ DE UNTOLD

Aceasta este judecata, că Lumina a venit în lume şi oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina. Căci faptele lor erau rele. Că oricine face rele urăşte Lumina şi nu vine la Lumină, pentru ca faptele lui să nu se vădească. Dar cel care lucrează adevărul vine la Lumină, ca să se arate faptele lui, că în Dumnezeu sunt săvârşite. (IOAN 3 19-21)

Noaptea e pe sfârşite; ziua este aproape. Să lepădăm dar lucrurile întunericului şi să ne îmbrăcăm cu armele luminii. Să umblăm cuviincios, ca ziua: nu în ospeţe şi în beţii, nu în desfrânări şi în fapte de ruşine, nu în ceartă şi în pizmă; Ci îmbrăcaţi-vă în Domnul Iisus Hristos şi grija de trup să nu o faceţi spre pofte. (Romani 13, 12-14)

Nu vă înjugaţi la jug străin cu cei necredincioşi, căci ce însoţire are dreptatea cu fărădelegea? Sau ce împărtăşire are lumina cu întunericul? Şi ce învoire este între Hristos şi Veliar? (2 CORINTENI 6, 14-15)

Altădată eraţi întuneric, iar acum sunteţi lumină întru Domnul; umblaţi ca fii ai luminii! Pentru că roada luminii e în orice bunătate, dreptate şi adevăr. Încercând ce este bineplăcut Domnului. Şi nu fiţi părtaşi la faptele cele fără roadă ale întunericului, ci mai degrabă, osândiţi-le pe faţă. (EFESENI 5, 8-11)

Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri. (MATEI 5, 16)”, a fost mesajul preotului.

UNTOLD 2018. Ce mesaj a trimis anul trecut

Anul trecut, Claudiu Melean a avut o postare despre Untold care i-a înfuriat pe tineri. El spunea că festivalul este "închinat lui satan" și că o "jignește pe Maica Domnului".

"Pana cand ne veti batjocori credinta cu Untold-ul inchinat lui satan? Pana cand o tot jigniti pe Maica Domnului si credinciosii care-i cinstesc Adormirea? De ce ne intunecati cu o sarbatoare a intunericului tocmai in sarbatoarea luminii taborice? Daca nu va e rusine de multimea de oameni pe care ii obligati sa ia parte la zgomotul vostru, macar de Dumnezeu sa va temeti. Ne-am saturat de festivalurile dracesti pline de alcool, tutun, droguri, sex si zgomot in care va inchinati nenumitului aducandu-i ofranda energiile voastre. Da. Nu putea lipsi ochiul dracului cu care ati intunecat pe toti care puteau opri aceasta blasfemie. Intelegeti odata ca noi avem alt Dumnezeu.

Pana când noi sa tot tacem si voi sa ne tot insultati? Noi n-avem tinte si dorinti ce pun pe altii suferinti. Voi de ce aveti? De ce stresati populatia Clujului? De ce nu va e mila de copiii din Spitalul de langa parc? De ce radeti de batranii care nu pot dormi in tot Clujul din cauza voastra? De ce trebuie sa fugim din fata voastra ca sa fie bine? Oare paguba spirituală, socială, psihică, energetică, ș.a. nu e mult mai mare chiar decat castigul financiar al celor putini? Ati spurcat orasul nostru cu poluarea fonică și spirituală din aceste zile de POST.Va trebui sa facem sfestanie in parcul mare ca sa ne mai putem  duce copiii!", a scris pe Facebook preotul Claudiu Melean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel