Universitatea "Titu Maiorescu", medicina și dreptul, încă o șansă pentru absolvenți

Universitatea „Titu Maiorescu", singura universitate particulară care are programe de studiu la toate specializările din domeniu sănătate: medicină, asistenţă medicală generală, medicină dentară, tehnică dentară şi farmacie,  organizează examen de admitere la programele de studii și se aliniază politicilor universităților de stat din România.

La Facultatea de Medicină, concurența este de 4 pe loc, fiind înscriși un număr de 436 candidați, iar la facultatea de Medicină Dentară sunt 197 de candidaţi, concurenţa fiind de 2 pe loc.

Examenul de admitere va consta într-o probă scrisă, la disciplina biologie pentru programele de studii medicină, medicină dentară, asistenţă medicală generală şi tehnică dentară şi chimie pentru programul de studii farmacie, iar rezultatul final se va calcula astfel: 25% media de bacalaureat și 75% nota obținută la examen.

Examenul pentru Facultatea de Medicină şi Medicină Dentară va dura 2 ore şi se va desfăşura în Corpul M din Calea Văcăreşti nr. 189, în data de 31.07.2014, începând cu orele 9:00 şi 14:00.

Universitatea anunță că la programele de drept, psihologie, informatică, finanțe - bănci, contabilitate, gestiunea afacerilor au fost înscriși până acum 1900 de candidați, înscrierile fiind deschise până în data de 31 iulie ora 12:00.

Citește și: Zilele carierei, un succes al Universității Titu Maiorescu

Programele de studii de limbi moderne aplicate, comunicare şi relaţii publice, relații internaționale și științe politice reprezintă noi provocări pentru absolvenții de liceu care vor să urmeze studii universitare la Universitatea "Titu Maiorescu".

În cazul în care locurile la unele programe de studiu nu vor fi acoperite sau candidații declarați admiși nu vor depune actele și taxa stabilite în regulament, se va organiza o nouă sesiune de admitere, înscrierile fiind posibile între 1 august și 23 septembrie 2014.

Reamintim că Universitatea "Titu Maiorescu" este acreditată, evaluată de ARACIS cu grad de încredere ridicat și cotată în clasificarea Ministerului Educației Naționale ca fiind cea mai performantă universitate particulară din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel