''Zilele carierei'', un succes al Universității Titu Maiorescu

Universitatea Titu Maiorescu, prin Centrul de Orientare în Carieră a organizat evenimentul Zilele carierei în zilele 24 și 25 aprilie. Este o inițiativă nouă și extrem de interesantă care evidențiază pe de-o parte, interesul studenților față de o angajare ulterioară, dar și interesul angajatorilor față de studenții pregătiți în domeniile pe care aceștia și le-au ales de a fi studiate în cadrul Universității  Titu Maiorescu.

Autor: C. Roxana

Scopul  Zilele carierei a fost conștientizarea studenților cu privire la așteptările angajatorilor și facilitarea unei comunicări directe între studenți și angajatori pentru o inserție rapidă în piața muncii.

Evenimentul Zilele carierei a implicat toate facultățile Universității Titu Maiorescu, din domeniile drept, informatică, economie, psihologie și medicină la care au participat angajatori din domeniile respective.

Cu această ocazie și-au prezentat ofertele de joburi, stagii de practică și stagii de voluntariat 23 dintre firmele de top din România, din care menționăm Mușat și Asociații, Boștină și Asociații, Nestor&Nestor Diculescu Kingston Petersen, Țucă Zbârcea și Asociații, Zamfirescu Racoți Predoiu, și din alte domenii cum ar fi Orange România, HP România, Adecco România, Cora, Siemens România, Trans - Sped, Institutul pentru Tehnologii Avansate, Convex Network și alții.

Universitatea Titu Maiorescu consideră ca evenimentul a fost un succes în misiunea sa de a-și susține studenții, iar   în viitor vor fi organizate și alte acțiuni pentru a întări legătura între universitate, studenți și angajatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel