Ungureanu o dă la întors, după ce denunțătoarea a spus că nu-l cunoaște: Dați-mi voie să fiu elegant

Emanuel Ungureanu, deputat USR, își rezervă dreptul de a fi ”elegant” și de a se ține de cuvânt față de medicul-denunțător din dosarul profesorului Beuran, asta după ce a dat detalii cheie chiar înainte ca denunțătoarea să nu-i atribuie meritele acestei anchete.  

Emanuel Ungureanu a afirmat că el a fost cel care a determinat-o pe Carmen Haiducu - fără a-i menționa numele- să-l denunțe pe profesorul Mircea Beuran. Deputatul USR a spus, în această seară la B1 TV, că denunțătoarea apelat la el, fiind într-o situație în care nu obținuse nici funcție, nu-și primea nici banii înapoi, iar el i-ar fi răspuns că nu e preot la care să se confeseze lumea și i-a spus să meargă la DNA. Ungureanu a susținut că au avut o primă discuție în 10 ianuarie. 

Vezi aici mai mult: Denunțătoarea lui Beuran, discuții cu Ungureanu (USR), din 10 ianuarie: "I-am spus că nu sunt preot." Întrebare-cheie

Denunțătoarea a afirmat însă, la România TV, că ”Faptul că aş fi ajuns prin intermediul domnului Ungureanu la DNA este fals.

Sorina Matei l-a acuzat pe Emanuel Ungureanu că-și face PR pe astfel de cazuri, că e marketing pollitic. 

Vezi aici mai mult: Sorina Matei, către Emanuel Ungureanu: V-ați specializat în denunțuri pe zona medicală. Vă faceți PR, să nu ne învârtim după deget!

Într-o intervenție ulterioară la B1 TV, întrebat despre faptul că denunțătoarea nu l-ar cunoaște și afirmă că nu prin intermediul său a ajuns la DNA, Emanuel Ungureanu a afirmat: ”Ea mi-a descris... ea, el... medicul mi-a descris cu precizie tot ceea ce se confirmă în aceste zile, dar dați-mi voie să fiu elegant și să mă țin de cuvânt față de persoana care mi-a relatat cu lux de amănunte...”. Dorința sa de a fi rezervat cu privire la acest subiect vine după o intervenție anterioară în care a explicat, cu amănunte, discuția dintre ei. 

”Tocmai spune că nu vă mai cunoaște.” a remarcat Sorina Matei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel