Ungureanu, decis să candideze la parlamentare, dar nu s-a hotărât pentru ce

Președintele Iniţiativei Civice de Centru Dreapta, Mihai Răzvan Ungureanu, a afirmat, marți la inaugurarea sediului ICCD din Bucureşti, că va candida la alegerile parlamentare din acest an, însă în ”funcţie de circumstanţe” va decide dacă pentru Senat sau pentru Camera Deputaţilor, deși ar prefera să candideze pentru orașul său natal, Iaşi.

"Voi candida la alegerile din 2 decembrie. În funcţie de circumstanţe voi decide dacă pentru Senat sau pentru Camera Deputaţilor şi în continuare îmi exprim interesul pentru a reveni în calitate de candidat în oraşul meu natal", a afirmat Ungureanu, răspunzând unei întrebări, citează Mediafax

El a menţionat că manifestul alianţei electorale de dreapta la care lucrează PDL, PNŢCD, ICCD şi Noua Republică va fi finalizat în scurt timp şi ar putea fi semnat chiar săptămâna viitoare.

Președintele Inițiativei Civice de Centru-Dreapta, Mihai Răzvan-Ungureanu, a menționat că manifestul alianţei electorale de dreapta la care lucrează PDL, PNŢCD, ICCD şi Noua Republică va fi finalizat în scurt timp şi ar putea fi semnat chiar săptămâna viitoare.

Fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu a precizat că după finalizarea platformei politice a acestei alianţe, stabilirea siglei şi a denumirii, se va trece la discuţiile tehnice privind această alianţă, care intenţionează să prezinte candidaţi comuni la alegerile parlamentare din acest an.

Întrebat ce sacrificii a făcut în ultima vreme pentru a se dedica politicii, Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns că nu ar fi cinstit să vorbească despre sacrificiile sale, având în vedere că toţi colegii săi din ICCD au o activitate intensă, însă, dimineața, la o cafea, cu toții își împărtășesc ”micile reproșuri”.

"Toţi am abandonat vacanţele, toţi ajungem acasă la ore târzii în noapte. Cu toţii dimineaţa, la cafea, ne împărtăşim micile reproşuri pe care le primim la ore târzii în noapte", a adăugat Ungureanu zâmbind.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a transmis că împreună cu colegii săi au pornit cu gândul că merg pe un drum lung la capătul căruia să obţine o victorie, iar victoriile se obţin greu.

Pentru președintele Inițiativei Civice de Centru-Dreapta participarea la parlamentarele din 2 decembrie va fi prima candidatură la nivel înalt, deoarece până acum el a fost numit în funcţii, nu a fost ales.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel