“Undeva la Palilula” are premiera la Festivalul de Film East End

“Undeva la Palilula” are premiera la Festivalul de Film East End
“Undeva la Palilula” are premiera la Festivalul de Film East End

Lungmetrajul “Undeva la Palilula”, în regia lui Silviu Purcărete, va fi proiectat pentru prima oară în Marea Britanie, pe 7 iulie în cadrul Festivalului de Film East End, a informat MediaFax.

Proiecţia va avea loc de la ora 18.15 la Rich Mix Cinema. Evenimentul este unul dintre cele mai importante de acest gen din Regatul Unit.

După proiecție, regizorul român va participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu publicul, la Institutul Cultural Român de la Londra.

Din distribuţia filmului fac parte actorii români Răzvan Vasilescu, George Mihăiţă, Ilie Gheorghe, Ofelia Popii şi Ioana Crăciunescu.

Silviu Purcărete este unul dintre cei mai apreciaţi regizori români la nivel internaţional. Are o experienţă de peste 30 de ani şi a montat în special la Teatrul Naţional din Craiova şi la cel din Sibiu.

Anul trecut, festivalul a organizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român din Londra o secţiune specială dedicată Noului Val, la care au participat numeroşi cineaşti români premiaţi pe plan internaţional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel