Unde veți putea urmări Gala premiilor UNITER

Eveniment major în lumea teatrului românesc!

Luni, 28 aprilie, va avea loc Gala premiilor Uniter care se va desfășura la Târgu Mureș.

TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+ transmit luni, 28 aprilie, de la ora 21.00, Gala premiilor UNITER, ediţia a XXII-a. Va fi o transmisiune directă, în trei părţi, de la Palatul Culturii din Târgu Mureş, al cărei amfitrion va fi Ion Caramitru. După 20 de ediţii bucureştene şi una desfăşurată la Iaşi în atmosfera caldă şi, totodată, somptuoasă a Sălii Mari a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri", ediţia a XXII-a Galei premiilor UNITER va fi organizată pentru prima dată la Târgu Mureş, în numele aceleiaşi vitalizări a comunităţilor locale prin cultură şi a mobilităţii culturale, anunță TVR.ro.

VEZI ȘI: Interviu cu Gasparik Attila, fost membru CNA. "Problema se trage din 2008, când dezastrul economic mondial a pătruns în instituțiile statului"

"Pentru Târgu Mureș înseamnă foarte mult că această Gală UNITER va avea loc aici. Târgu Mureș este un oraș de teatru, are un Teatru Național și are o Universitate de Teatru. În acest oraș, teatrul are un grad foarte ridicat al importanței. Gala UNITER este o încoronare a mișcării teatrale care s-a făcut în Târgu Mureș. De asemenea, este un prilej ca orașul să își arate "adevărata față" în media românească. Prin această Gală vrem să atragem atenția publicului că încă mai avem resurse în ceea ce privește turismul cultural. Târgu Mureș se poate vizita și pentru teatru. Chiar merită acest lucru!", a declarat pentru DC News Attila Gasparik, directorul Teatrului Național din Târgu Mureș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel