Unde se ducea Dan Condrea în momentul în care a murit: N-a apărut și ne întrebam ce se întâmplă!

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma şi-a pierdut viaţa într-un accident de duminică seara în localitatea Buftea.

Conform Tolo.ro, accidentul rutier care i-a adus moartea s-a produs pe drumul dintre fabrica Hexi Pharba si laboratorul Unilab, situat aproape de domiciliu. Dan Condrea se îndrepta spre locuinţa fostei soţii de unde urma să o ia pe fiica sa în vârstă de zece ani.

Weekend-ul trecut, fiica în vârstă de zece ani a lui Dan Condrea şi a fostei sale soţii, Laura, a rămas la femeie acasă. După amiază, atunci când perioada de vizită se încheia, fosta soţie îl aştepta pentru ca patronul Hexi Pharma să o ia pe fetiţă.

"Condrea n-a apărut şi chiar ne întrebam ce se întâmplă. La un moment dat, la uşa şoferului lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituţie de forţă. Noi ne uitam la desene animate, nu ştiam ce s-a întâmplat. Şoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiţă.", a mărturisit fosta soţie unor prieteni.

În ceea ce priveşte ipoteza sinuciderii, întrebată de prieteni dacă Dan Condrea era depresiv, femeia pe care Dan Condrea a iubit-o încă din timpul facultăţii a răspuns: "Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omoară el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!".

În acelaşi timp, un angajat al companiei a mărturisit că şofatul nu era un domeniu străin pentru Dan Condrea. "Mergea tare şi bine, făcea şi karting", a explicat acesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel