Unde își face vacanța Mircea Badea. A plecat deja

Mircea. Badea
Mircea. Badea

Mircea Badea nu a avut emisiune, duminică seara, la Antena 3, așa cum ne-a obișnuit.

Realizatorul TV este într-o mică vacanță.

Mircea Badea a ales drept destinație Zakynthos, Grecia. Vacanța în Zakynthos este renumită în întreagă lume pentru cadrul natural nealterat și pentru frumusețea și acuratețea apelor turcoaz.

Carmen Brumă a spus că, din fericire, nu s-au lovit de problemele pe care le vedem, în aceste zile, prin aeroporturi. „Zbor fără întârziere. A început bine vacanța. Vă aștept și pe stories cu detalii și să nu uitați că mișcarea este cea mai bună metodă ca să nu te îngrași în concediu”, a fost mesajul transmis de Carmen Brumă.

„Noi mai fost în Zakynthos și prin 2011 și mi s-a părut printre cele mai frumoase insule grecești”, a mai spus Carmen Brumă

Peisaje superbe în Zakynthos 

Sunt multe motive ca Zakynthos să fie destinația ta de vacanță. 

Un prim peisaj care cu siguranță trebuie imortalizat este reprezentat de plaja Navagio. Această plajă este cea mai fotografiată atracție din Zakynthos, și pe bună dreptate, este cea mai frumoasă plajă din întreagă Grecie. „Minunea ireală” se află poziționată într-un golf înconjurată de stânci semețe. Pe plajă se ajunge cu barca, nisipul este deosebit de fin, iar apa mării este albastru azur. Punctul de belvedere oferă locul ideal pentru o fotografie deosebită, cu siguranță veți surprinde și epava, simbol al acestei destinații.

Un paradis în miniatură este reprezentat de Insula Cameo, aceasta oferind cadrul idilic pentru o fotografie reușită. Este a doua cea mai fotografiată locație din Zakynthos, deci nu trebuie ratată.

Îți oferim un pont, încerca să faci fotografia de pe podul de lemn care face legătura între țărm și insulă. De asemenea, apa cristalină este ideală pentru a practica sporturi nautice. Atmosfera de aici, te va face să revii, este o insulă animată, presărată cu baruri, restaurante, iar pânzele albe fluturând în bătaia vântului sunt un specific al acestei insule.

Al treilea loc îl oferim capitalei, orașul Zante, un oraș cu un aer boem cu clădiri în stil neoclasic și cu o vegetație bogată. Fie că alegi zona portuară, sau una din străduțele orașului, vei avea parte de o fotografie inedită. Poți merge pe Dealul Bohali, pentru o panoramă superbă a orașului.

Un alt cadru impresionant este reprezentat de Peșterile Albastre (Blue Caves). Îți poți face o fotografie în mijlocul apei, dintr-o bărcuță pitorească, iar în zare să se vadă aceste peșteri. Aceste golfuri săpate în stâncă au parte de o apă cu adevărat mirifică, reflexiile luminii creând acest albastru perfect.

Nu în ultimul rând, putem spune și de Insula Țestoaselor că este fotografiabila. Această insulă, care are forma unei țestoase, impresionează prin naturalețea sa, nu se găsesc baruri și restaurante, iar accesul se face doar pe mare. Puteți să surprindeți într-o fotografie o țestoasă, mândria insulei.

VEZI ȘI: Alimentele de aur pe timp de vară. Carmen Brumă: Sunt ideale

Carmen Brumă vine cu alimentele de aur pe timp de vară.

„Iată câteva alimente ideale pentru vară: pește, fructe de mare (proteine plus Omega 3 cu rol în menținerea hidratării), ouă, fructe ș legume bogate în licopen (roșii, zmeură, pepene, sos de roșii) pentru rolul antioxidant și protector împotriva razelor UV, ardei gras, caise, morcov - bogate în Betacaroten, plus apă - 35 - 40 ml/kg corp”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel