Un tată care și-a plesnit fiica adolescentă a primit o amendă de 1.500 de lire

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Un tată care și-a plesnit fiica a primit din partea instanței o amendă de 1.500 de lire. 

Un tată a primit o amendă 1.100 de lire sterline și o condamnare pentru agresiune după ce și-a pălmuit fiica adolescentă în timpul unei dispute în familie din cauza utilizării rețelelor sociale. Gary Finn, în vârstă de 51 de ani, a lovit-o cu dosul mâinii pe fiica sa de 15 ani pe care o considera „prințesa lui”, după ce aceasta l-a jignit când a acuzat-o că a postat pe Snapchat poze cu el.

Se crede că Finn ar fi întrebat-o pe adolescentă cum i-ar plăcea dacă ar posta imagini similare cu ea online, apoi cei doi au început să se certe. Ea a încercat să ia înapoi telefonul și să iasă, dar cei doi au trebuit să fie despărțiți de partenera lui Finn, care a auzit zarva. Poliția a fost chemată la proprietatea din Kearsley, lângă Bolton, Greater Manchester, scrie The Mirror.

Tatăl a recunoscut fapta

Finn, manager al unei companii de reciclare, care nu a avut niciodată probleme cu poliția, a fost ulterior acuzat de agresiune prin lovire, care presupune o pedeapsă maximă de șase luni de închisoare. Într-o declarație, fiica, care suferă de anorexie, a spus: „L-am mai văzut violent, dar asta a fost diferit, m-a speriat mai mult decât de obicei. Sunt supărată pe oameni din cauza lui”.

La tribunalul Wigan, Finn a recunoscut agresiunea și a fost amendat cu 748 de lire sterline și i s-a spus să plătească 384 de lire sterline pentru cheltuieli judiciare, dar și o suprataxă pentru victimă. De asemenea, i s-a emis un ordin de restricție de 12 luni care îi interzicea să-și contacteze fiica acum înstrăinată. De atunci, adolescenta s-a mutat din casa familiei și acum locuiește cu sora ei. Incidentul a avut loc la ora 23.30 pe 19 august, când familia se pregătea de culcare.

Procurorul Hannah Nicholls a declarat: „Inculpatul a intrat în camera din față, unde fiica lui de 15 ani stătea pe telefon și se uita la televizor. Fiica lui a început să râdă de el și să-i mimeze vocea. Domnul Finn s-a supărat din cauza asta și a crezut că fiica lui posta pe Snapchat fotografii cu el topless. El a răspuns la aceasta spunând că ar putea posta imagini jenante cu fiica lui pe rețelele de socializare și i-a luat telefonul. Fiica fusese diagnosticată cu anorexie în timpul izolării și era foarte conștientă de defectele corpului ei. Apoi a încercat să-și ia telefonul înapoi și să fugă pe ușă, dar el și-a întins mâna înapoi și a lovit-o peste față. Asta i-a făcut o vânătaie roșie pe față și în acest moment a izbucnit o ceartă între cei doi. Partenera lui Finn a coborât să intervină. Inculpatul a fost văzut apucându-și fiica cu ambele mâini pentru a o împiedica să-l lovească, iar ea l-a scuipat apoi”.

”Regretă profund”

Instanța a luat la cunoștință în audieri că Finn a fost dus la o secție de poliție, unde s-a spus că „regretă profund”. Acesta a spus că a fost șocat și traumatizat de faptul că a fost luat la secție la primele ore ale dimineții.

Într-o declarație citită instanței, Finn și-a cerut scuze și a spus: „La vârsta mea nici măcar nu știu să folosesc rețelele sociale. Încă mă gândesc la fiica mea drept prințesa mea și am multe amintiri fericite cu ea.”

Pentru atenuarea situației, avocatul tatălui, Samantha Cole, a spus că Finn a fost supus stresului din cauza diagnosticului de anorexie al fiicei sale. În apogeul bolii, adolescenta a fost internată la spital, iar el și mama adolescentei mergeau să o viziteze în fiecare zi. Cu toate acestea, sub tensiunea bolii și autovătămării fiicei lor, părinții s-au separat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel