Tânărul de 23 de ani ca s-a aruncat în gol, în București, a murit

Tânărul de 23 de ani ca s-a aruncat în gol, de pe un cămin din București, a murit.

UPDATE: Tânărul a murit. Pompierii apucaseră să pună câteva saltale, dar acesta și-a schimbat poziția din lateralul acoperișului și a sărit din față, potrivit Antena 3.

UPDATE: Tânărul s-a aruncat în gol. Negociatorii o aduseseră acolo şi pe fosta lui iubită, mai mulți prieteni, dar şi pe psihologul care îl consilia în ultima vreme. Acesta ar fi fost consumator de droguri și s-ar fi aflat în sevraj, potrivit Antena3. Medicii îi acordă primele îngrijiri medicale.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului şi negociatorii au observat că acesta era incoerent şi instabil. Tânărul nu a cerut nimic. A refuzat să discute cu negociatorii, conform sursei citate. 

Ambulanţa în care se află încă nu a plecat spre niciun spital din Capitală. Este conectat la aparatul de oxigen. Nu se ştie care sunt şansele acestuia de supravieţuire. 

Acolo unde tânărul s-a aruncat spaţiul pentru a pune o saltea nu era suficient. Erau mai mulţi pomi şi un gard în zona în care acesta a căzut.

La un moment dat, ar fi spus că "totul este o conspiraţie mondială".

_________________________________________________________________________

De mai bine de o oră şi jumătate, tânărul ameninţă că se va arunca de pe căminul studenţesc. La faţa locului, se află trei negociatori care încearcă să îl liniştească şi să îl convingă să coboare, transmite Antena 3.

Bărbatul nu este cunoscut în zonă, potrivit spuselor martorilor. Nu se ştie cu exactitate care este motivul pentru carea vrea să facă acest  gest.  La faţa locului sunt şi echipaje SMURD, echipaje de la Ambulanţă.

Cât despre aşezarea unei saltele în cazul în care tânărul s-ar arunca, poliţiştii spun că în faţa blocului există un gard, lucru care i-ar putea pune în dificultate, să nu aibă cum să pună salteaua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel