Un preot și-a dat foc. Laura Nureldin, atac după reacția BOR: Măcar s-o mimăm

Laura Nureldin a criticat dur reacția purtătorului de cuvânt al BOR, după ce un preot și-a dat foc la Catedrala Mântuirii Neamului. 

Laura Nureldin a avut un mesaj pentru Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR, pentru reacția pe care a avut-o după ce a auzit că un preot și-a dat foc la Catedrala Mântuirii Neamului, în semn de protest.

"Boss, când cineva îți vâră un microfon sub nas și-ți zice că un preot și-a dat foc în fața Catedralei Mântuirii Neamului, prima reacție ar trebui să-ți fie „Aoleu, știm ceva despre starea lui? E bine?" În niciun caz „Dacă e caterisit, e FOST preot. Probabil un caz patologic." Se cheamă EMPATIE. Dacă n-o avem, când e cazul. Mai ales când reprezinți BOR. În rest, rămâne cum am stabilit: cu smerenie și iubire de oameni. #doamneajută", susține Laura Nureldin.

"Asta înseamnă a protesta împotriva eroilor"

Vasile Bănescu a declarat că gestul preotului care și-a dat foc îl descalifică. "Vă mărturisesc că eu fiind aici nu am cunoștință de cazul menționat. Eu înclin să cred că nu e vorba de un preot real. Dacă e vorba de un preot caterisit, a comis ceva care i-a adus caterisirea, iar incidentul de astăzi, dacă e real, îl descalifică pe cel care l-a comis. Asta înseamnă a protesta împotriva eroilor. E regretabil", a declarat Vasile Bănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel