Un preot și-a dat foc în fața Catedralei Mântuirii Neamului. Pompierii, răspuns frapant

Roxana Neagu / 25 noi 2018 / 11:02 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Un preot din Constanța și-a dat foc. 

Bărbatul care și-a dat foc este un preot din Constanța, oprit de la slujirea celor sfinte, în urma unui accident în care ar fi fost victimă. 

Vezi aici nemulțumirea preotului: Scandal BOR: O să-mi dau foc în timpul slujbei de sfinţire a Catedralei Neamului

Alex Nedea, reporter Antena 3, a anunțat Pompierii că este prezent un preot care a avertizat că-și va da foc. S-a întâmplat cu câteva minute înainte de momentul șocant. Răspunsul pompierilor a fost frapant: ”Nu e problema noastră”.

”Doar Dumnezeu l-a salvat pe acest preot”, a spus jurnalistul, care a văzut cum s-au extins imediat flăcările. 

Victor Bănescu, purtător de cuvânt al BOR, a spus, pentru Antena 3: ”Incidentul de astăzi este un incident care-l descalifică pe cel care l-a comis. Vorbim despre un eveniment în viața societății românești și a bisericii. A protesta împotriva sfințirii Catedralei Naționale înseamnă a protesta împotriva eroilor români cărora le este dedicată. E profund regretabil că cineva ajunge într-o asemenea situație personală, poate chiar ușor patologică, nu cunosc amănunte. Este o încercare de bruiere a evenimentului, sper că nu mai mult. Dacă se află în suferință, nu pot decât să-i doresc ajutor și de sus și din partea celor care-l vor ajuta”. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.83