Un Lamborghini Huracan a făcut drifturi pe holurile Parlamentului României. Cum a ajuns mașina acolo / video

Sursă foto: TikTok Alin Grigore
Sursă foto: TikTok Alin Grigore

O scenă inedită a fost surprinsă în Parlamentul României.

Un consilier parlamentar român a filmat și distribuit pe rețelele de socializare imagini cu un Lamborghini care se plimbă pe holurile Palatului Parlamentului. Consilierul Alin Grigore, din cabinetul preşedintelui Comisiei pentru tineret şi sport a Camerei Deputaţilor, a postat pe TikTok imaginile cu mașina.

În filmulețul de doar câteva secunde acest Lamborghini Huracan este văzut cum parcurge culoarul unui hol peste covoarele roșii întinse pe podea, încercând să întoarcă. Mai mulți trecători se uită nedumeriți la scena neobișnuită.

@alin.grigore

Când plouă afară și nu ai umbrela la tine.  ????Parlamentul României.

♬ sunet original - Alin Grigore

Mașina care a stârnit curiozitatea internauților este un Lamborghini Huracan EVO, un model specific anului 2021, scrie ProSport.

Alin Grigore a precizat ulterior că a fost vorba despre Gala Luxury România care a fost organizată în Sala Unirii din Parlamentul României.

Șoferii care depășesc viteza cu peste 100 km/h față de limita admisă ar putea rămâne fără permis pentru 180 de zile. Se reține și certificatul de înmatriculare

Un proiect de lege depus la Parlament prevede stabilirea unui nou prag de viteză la care să fie sancţionată circulaţia autovehiculelor cu depăşirea cu mai mult de 100 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv, această faptă urmând să fie sancţionată cu suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 180 de zile, pe lângă amenda între 1.305 lei şi 2.900 lei, dar şi cu reţinerea certificatului de înmatriculare a autovehiculului.

Proiectul, semnat de 28 parlamentari PNL, PSD, UDMR, USR, neafiliaţi, modifică şi completează în acest sens Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

"Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 180 de zile săvârşirea de către conducătorul de autovehicul ori de tractor agricol sau forestier a faptei de depăşire cu mai mult de 100 km/h viteza maximă admisă pe sectorul de drum respectiv şi pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constatată, potrivit legii, cu mijloace tehnice omologate şi verificate metrologic. În cazul în care conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai săvârşeşte, într-un interval de şase luni de la data restituirii permisului de conducere, o nouă faptă perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce aplicată pentru săvârşirea faptei se majorează de drept cu încă 30 de zile. Perioada de suspendare majorată se comunică în termen de 15 zile de la data aplicării sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce", prevede proiectul (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel