Un ieșean, prins cu un PERMIS auto scos la IMPRIMANTĂ

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Un ieșean a fost prins în trafic cu un permis auto scos la imprimantă. El a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru că a avut mai multe infracțiuni rutiere.

Un ieșean a fost condamnat la 4 ani de închisoare după ce a fost prins de mai multe ori că circula cu mașina, dar nu avea permis auto, scrie Ziarul de Iași. Interesant este că, în unul dintre cazuri, bărbatul a încercat să îi păcălească pe polițiști prezentând un permis auto scos la imprimantă. Documentul era scos de pe internet și nu avea trecută nici măcar țara. Permisul ar fi fost emis International Drivers Group Inc. și ar putea fi cumpărat pe internet cu 25-50 de dolari, mai ales din spaţiul ucrainean.

Verificările efectuate de polițiști au scos la iveală faptul că bărbatul nu avea vreun permis valabil emis de autorităţile române, moldoveneşti sau ucrainene. Individul are și mai multe antecedente penale. El fusese eliberat condiţionat după o condamnare de 7 ani şi 4 luni de închisoare pentru înşelăciune, uz de fals, evaziune fiscală şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Acum se afla și sub urmărire penală pentru trafic de migranţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel