Un fotograf din clubul Colectiv este în stare gravă. Are nevoie URGENT de sânge

Un fotograf rănit în incendiul de la clubul Colectiv are nevoie urgentă de sânge, fiind în stare gravă.

Buzoianul Cătălin Ilniţchi, fotograf al unei publicaţii rock, care a ajuns la concertul de vineri noapte, din Colectiv, în ultimul moment, după ce ar fi fost anunţat de un coleg că nu poate ajunge la eveniment să facă poze, este internat la Floreasca, în comă indusă, având nevoie de sânge. Grupa lui este AB, RH negativ și poate primi sânge doar de la cineva cu aceeași grupă.

Cătălin Ilniţchi are 29 de ani şi este fotograf, colaborator al unei publicaţii pentru iubitorii muzicii rock. Vineri, el a ajuns la concertul Goodbye to Gravity, de vineri noapte, din clubul Colectiv, în ultimul moment, după ce ar fi fost anunţat de un coleg că nu poate ajunge la eveniment pentru a face poze, scrie libertatea.ro.

Tânărul din Buzău a fost surprins de incendiu chiar lângă scenă, iar în prezent este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, fiind în comă indusă, cu arsuri interne, dar şi cu arsuri ale mâinilor, toracelui şi ale feţei. Cunoscuţii tânărului spun că medicii îi dau buzoianului şanse de supravieţuire, însă nu sunt excluse nici riscurile, ca în cazul oricărei arsuri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel