Un criminal din Hunedoara putea încasa 180 de salarii

salariu
salariu

Un director al unei companii din Hunedoara, Marian Mihalache, a introdus, în 2009, în contractul său de muncă, în calitate de director, o clauză prin care avea dreptul să obţină salariul pe 15 ani dacă ar fi fost concediat.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, surprins de Iohannis: E CAZ UNIC în 25 de ani

"În situaţia în care se va dispune modificarea unilaterală a Contractului individual de muncă, fără acordul angajatului, angajatorul va fi obligat la plata unei despăgubiri, echivalentul a 180 de salarii şi a cotelor aferente, care i s-ar fi cuvenit pe o perioadă de 15 ani dacă nu s-ar fi dispus modificarea", se arată în actul adiţional semnat de Mihalache.

Ulterior, Marian Mihalache a fost concediat, iar acesta s-a adresat Tribunalului Hunedoara pentru a obţine despăgubirile din contract. În cele din urmă, bărbatul şi-a retras cererea pentru cele 180 de salarii compensatorii pe care le dorea.

Marian Mihalache, fost vicepreşedinte al PDL Hunedoara, a fost condamnat în 2011 la închisoare pe viaţă de către un tribunal din Dublin, care l-a găsit vinovat de uciderea unei românce din Sandyford, potrivit presei irlandeze, scrie BusinessMagazin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel