Un consilier PNL din Bistriţa, alungat din partid după ce a spus că susţine PSD

Sursa foto: Facebook Siegfred Muresan
Sursa foto: Facebook Siegfred Muresan

Un consilier judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud, care este şi preşedintele organizaţiei judeţene a Partidei Romilor Pro Europa, a fost exclus din formaţiune după ce a semnat, în cea de-a doua calitate, un protocol de colaborare cu PSD pentru alegerile europarlamentare. 

Decizia a fost luată de Biroul Politic Municipal al PNL Bistriţa, potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres.

"Biroul Politic Municipal Bistriţa al PNL, întrunit în şedinţă de urgenţă, ieri (miercuri - n.r.), 22 mai, în conformitate cu prevederile statutare, a decis cu unanimitate de voturi radierea domnului Emil Neia Lăcătuş din calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal. Decizia adoptată a avut la bază susţinerea publică a unui alt partid politic şi a unei alte doctrine politice de către consilierul judeţean Emil Neia Lăcătuş. Partidul Naţional Liberal se delimitează în mod categoric de astfel de practici şi nu va tolera niciun act de susţinere a Partidului Social Democrat de către membrii PNL", se arată în comunicatul de presă remis AGERPRES.

Liderul Partidei Romilor Pro Europa Bistriţa-Năsăud a semnat, miercuri, protocolul de colaborare cu PSD. Emil Neia Lăcătuş este la cel de-al doilea mandat de consilier judeţean obţinut pe listele PDL, respectiv PNL. Ca urmare a excluderii din PNL, Lăcătuş îşi va pierde mandatul de consilier judeţean. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel