Un căutător de comori a vrut să înapoieze o verighetă. ”Nu vreau să o mai văd niciodată” - reacția surprinzătoare

Sursă foto: Unsplash (Tyler Nix)
Sursă foto: Unsplash (Tyler Nix)

Un bărbat care caută obiecte din metale prețioase cu ajutorul unui detector special a descoperit o verighetă, dar reacția proprietarei a fost departe de cea așteptată. 

Un pasionat de descoperiri inedite, care se folosește de un detector de metale, a găsit o verighetă pierdută. Cea care o pierduse, la auzul veștii a avut o reacție surprinzătoare. Femeia i-a cerut să o pună înapoi unde a găsit-o, după ce a dezvăluit că a aruncat-o în urma unui „divorț dificil”. Steve Andrews, din Jersey, a crezut că face ceea ce trebuie la începutul acestui an, când a început să caute proprietarul unei verighete de nuntă pe care a găsit-o într-una dintre expedițiile sale.

Găsise inelul, care a fost gravat în 1989, pe malul Golfului St Aubin, Jersey, în septembrie și a împărtășit descoperirea sa pe grupul de Facebook Jersey Lost Ring Metal Detecting, în speranța că va putea fi returnat proprietarului său de drept. Postarea a fost distribuită de aproape 200 de ori de localnicii dornici să vadă reuniunea cu proprietarul. Dar într-o actualizare a postării sale inițiale, Steve a dezvăluit că proprietarul inelului i-a cerut să-l pună înapoi în mare, explicând că l-a aruncat când a divorțat, scrie Daily Mail

Va returna inelul în locul în care l-a găsit

Femeia, care nu a dorit să fie identificată, i-a spus lui Steve: „Nu vreau să-l mai văd niciodată”. Inelul simplu din aur era gravat cu anul 1989, despre care se crede că este anul în care a avut loc nunta. Steve a spus la momentul publicării postării că știe că este puțin probabil, dar spera că va returna bijuteria proprietarului său de drept.

Steve primește de obicei răspunsuri pozitive, pline de bucurie și chiar mulțumiri când postează pe rețelele de socializare despre comorile personale pierdute de mult pe plajele pe care le cutreieră acesta. Cu toate acestea, verigheta nu a avut sfârșitul fericit la care spera atunci când proprietarul a luat legătura cu el.

Acesta a actualizat postarea pentru a informa cititorii că o doamnă a recunoscut verigheta. Ea a spus că a aruncat inelul „intenționat după un divorț dificil” și nu a vrut să-l mai vadă niciodată. El a confirmat în postare că va pune inelul înapoi acolo unde l-a găsit - în mare.

„Îl voi pune înapoi când sunt din nou în zonă”, a spus Steve.

Industria diamantelor a fost dată peste cap de Rusia

Mulţi actori din industria diamantelor refuză să facă tranzacţii cu pietre preţioase ruseşti după invadarea Ucrainei şi mai ales după ce gigantul minier rus Alrosa a fost vizat de sancţiunile americane. Cu toate acestea, există în continuare câţiva cumpărători din India şi Belgia care cumpără cantităţi mari de diamante ruseşti la preţuri atractive, reuşind astfel să aleagă diamantele de care au nevoie în timp ce alţi cumpărători stau deoparte, scrie Agerpres.

Aceste vânzări secrete reprezintă o problemă pentru orice încercare de a boicota diamantele ruseşti pentru că odată ce pietrele preţioase intră pe lanţul de aprovizionare sunt aproape imposibil de urmărit. Diamantele sunt vândute în loturi de pietre preţioase de mărime şi calitate similară, existând aproximativ 15.000 de categorii diferite, şi pot fi revândute de mai multe ori înainte de a ajunge într-un inel de logodnă sau medalion. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel