EXCLUSIV  Un britanic vrea cetăţenie română, după BREXIT. Vlad Nistor: Nu este oricine!

Florin Răvdan / 31 ian 2020 / 23:39 Salveaza PDF Comentarii
Brexit
Brexit

Vlad Nistor (PNL) a dezvăluit că un cetăţean britanic, profesor la una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume, vrea să devină cetăţean român, pentru a rămâne cetăţean al Uniunii Europene, în contextul BREXIT. 

"Cunosc un cetăţean britanic, profesorul Cocker de la London School of Economy, care este un foarte bun prieten al României, profesor la una din primele 5 universităţi din lume, este şi directorul Think Tank-ului de idei al Universităţii. A făcut o cerere pentru obţinerea cetăţeniei române, pentru că vrea să rămână cetăţean al Uniunii Europene şi, pentru că ştie România atât de bine a spus că asta este ţara al cărei cetăţean vrea să fie. Şi, aşa cum am spus, nu este oricine. Este un personaj foarte interesant şi foarte important!", a declarat Vlad Nistor în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Nu este singurul cu o astfel de cerere

 

"Şanse există pentru ca acest lucru să se întâmple. Ambasadorul Mihalache a primit cererea sa! Eu am mai auzit şi de alte personaje care au cerut cetăţenia mai multor ţări din Uniunea Europeană, în contextul BREXIT. Mă bucur că şi România este printre ele.", a mai spus liberalul. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24