Un bărbat urcat băut la volan a lovit mai multe maşini într-o parcare

Un bărbat care s-a urcat băut la volan a accidentat două autoturisme într-o parcare. 

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin, cu o alcoolemie de 1,7 mg/l în aerul expirat, s-a urcat sâmbătă seara la volanul unui autoturism, însă la intrarea într-o parcare a avariat două autoturisme.

"Un bărbat de 46 ani din municipiul Drobeta Turnu Severin conducea un autoturism pe strada Independenţei din municipiu, iar la intersecţia cu strada Mărăşti, încercând să intre într-o parcare a avariat două autovehicule. Sosiţi la faţa locului, ca urmare a sesizării acestor aspecte, poliţiştii Biroului Rutier municipal au constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 1,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto refuzând recoltarea de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, cms. şef Nicolae Lohon.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi refuz de recoltare de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Şoferului i s-a reţinut permisul de conducere până la finalizarea cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel