Un bărbat din Suceava a cerut ordin de restricție împotriva soției care îl bate. Femeia ar fi încercat să-l opărească cu apă fiartă

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat din județul Suceava a cerut și a obținut un ordin de restricție împotriva soției, după ce femeia l-ar fi bătut de mai multe ori.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Horodnic de Sus a solicitat și a obținut un ordin de restricție împotriva soției sale, după ce femeia l-ar fi bătut de mai multe ori, scrie Monitorul de Suceava. Bărbatul ar fi sunat la 112 spunând că soția sa în vârstă de 40 de ani l-a luat din nou la bătaie. Ajunși la fața locului, polițiștii au aflat că femeia a încercat și să-și opărească soțul cu apă fiartă.

Se pare că bărbatul nu este pentru prima dată când bărbatul cere ajutorul autorităților. La sfârșitul anului trecut, el a depus o plângere penală pentru „lovire și alte violențe”, după un alt incident violent, acest dosar aflându-se în curs de soluționare. Acum pe numele femeii a fost emis ordinul provizoriu de protecție pentru 5 zile. Acesta ar putea fi prelungit ulterior, în urma unei hotărâri a instanței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel