Un apel la 112 a anunțat că un bărbat inconștient zace în afara părții carosabile. Tânărul a murit la SPITAL

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Un bărbat găsit inconştient pe marginea Drumului Naţional 24 a murit la spital, anunţă autorităţile din Vrancea. 

Conform IPJ Vrancea, la numărul de urgenţă 112 a fost semnalat faptul că pe Drumul Naţional 24 Tişiţa - Doaga se află un bărbat căzut în afara părţii carosabile şi că acesta este inconştient.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie care au identificat persoana respectivă ca fiind un bărbat de aproximativ 27 de ani, din Tecuci. Din nefericire, acesta a decedat la spital, precizează sursa menţionată.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

"Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările în care a survenit decesul bărbatului, în cadrul unui dosar penal deschis în cauză cu privire la săvârşirea infracţiunii prevăzute de art.192 Cod Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani", a mai anunţat IPJ Vrancea, conform Agerpres.

TE-AR PUTEA INTERESA ŞI  Tânăr de 25 de ani, UCIS pentru că a stropit, din greșeală, cu apă un bărbat. ”Nu credeam că era mort”

Fost inginer al Stațiunii pomicole din Voinești, mort într-un accident de circulație

Accidentul a avut loc, vinerea trecută, pe DN 72A, pe raza localității Gemenea, comuna Voinești din județul Dâmbovița. La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanâ Târgoviște.

Coliziunea s-a produs între o autoutilitară condusă de Gheorghe Erculescu, 56 de ani,  fost inginer mecanic al Stațiunii de cercetări pomicole din Voinești, și un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani. Mașina condusă de tânăr a intrat în autoutilitară pe care a răsturnat-o.

Salvatorii veniți la fața locului au constatat decesul fostului inginer al stațiunii din Voinești. Acesta abia își   lăsase soția  la serviciu, în cadrul stațiunii,  şi se îndrepta către casă, unde mai avea  de parcurs în jur de 700 de metri.

Tânărul, testat cu aparatul etilotest, a fost găsit cu o alcoolemie de 0,89 per litru alcool pur în aerul expirat.

VEZI ŞI Un bărbat dispărut de 2 luni a fost găsit mort lângă o mănăstire din județul Argeș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel