Ultimul Trib. Roxana Chiperi - Cosmin Pădureanu, duel

Ultimul Trib
Ultimul Trib

Se anunță un Duel dificil în ”Ultimul Trib”.

Roxana Chiperi și Cosmin Pădureanu au fost nominalizați de echipele lor pentru un duel. Lupta se anunță a fi una dificilă, joia viitoare, cu atât mai mult cu cât cei doi adversari au o istorie lungă împreună.

În noul joc de Nominalizare, cele trei echipe au intrat deja cu noi strategii pentru a-și proteja membrii accidentați, dar, mai ales, pentru a reuși să evite să trimită încă un om la duel. Lola, Roxana, Dima și Daniela au fost cei care au rămas pe margine și cel mai departe de o probă extrem de dificilă. Concurenții au avut de trecut prin apă, noroi, s-au cățărat, au săpat în nisip după o minge pentru ca apoi să refacă traseul și să arunge cu mingea într-un coș suspendat. Echipa sportivilor au pierdut însă Nominalizarea și au avut de făcut o alegere grea: Roxana Chiperi a fost votată, la cererea sa, și trimisă la Duel. "Am o operație recentă la genunchiul stâng, teoretic eu nu ar trebui să forțez foarte mult, dar am făcut-o deja", a spus Roxana, care a resimțit tot mai des dureri.

Singurul vot diferit a fost cel al Roxanei, care l-a nominalizat pe Daniel Chiriță și nu doar pentru că nu avea voie să se voteze singură, ci și pentru că în continuare este numulțumită de modul în care fostul fotbalist se comportă cu toate femeile din echipă. "E un om care nu acceptă și nu înțelege multe lucruri", a spus Roxana, susținută de Lola și Nelly, toate fiind supărate că acesta a ajuns chiar să le jignească. "El de unde să știe cum să se comporte cu o femeie dacă a fost mereu înconjurat de femei?", a spus și Lola. "Ele trebuie să înțeleagă că ele depind de noi, toate jocurile au fost câștigate de noi", a ripostat și Daniel Chiriță. "Mă rog ca ea să câștige duelul, dar eu nu mai am ce discuta cu ea", a încheiat sportivul.

În acest timp, Lemurii și Camelonii au intrat în competiția pentru jocul de Salvare, la care echipele au avut de scos un cufăr greu de 150 de kilograme din interioriul unei cuști pe jumătate scufundate în apă, pe care apoi l-au târât printr-un șanț săpat prin nisip până la capătul traseului. Lemurii au fost cei care au reușit să treacă primii de labirint, pentru ca apoi să construiască o scară din componentele găsite în interioriul cufărului și, în final, să câștige proba de Salvare. "Ionuț a demonstrat că este un foarte bun căpitan, că poate coordona întreaga echipă", a spus și "cameleonul" Cosmin Pădureanu, cel care și-a dorit să intre la al doilea duel consecutiv. "Vreau să fiu primul care scoate și un Crocodil, și un Lemur", a spus acesta, iar colegii i-au respectat dorința.

Victoria a fost cu atât importantă pentru Lemuri, cu cât aceștia se pregăteau să îi pregătească lui Ionuț Iftimoaie o petrecere pe cinste de ziua lui de naștere, de a doua zi.

Cel mai așteptat duel

Săptămâna viitoare, joi, de la ora 20.00, la Antena 1, duelul dintre Roxana și Cosmin se anunță unul mult mai emoțional decât de obicei, cu atât mai mult cu cât cei doi au o istorie mai veche. "Când am început să cochetez cu cascadoria am lucrat cu Cosmin, am fost și îndrăgostită de el! El îmi ținea mereu isonul și pentru mine e mare lucru când găsesc oameni pe frecvență cu mine. Iar de atunci a rămas între noi o prietenie foarte frumoasă", a spus Roxana Chiperi.

Pentru Cosmin însă, care nu a vrut să afle pe cine va avea de înfruntat, adversarul a rămas o surpriză. "E mai bine așa, să nu știu cu cine sunt, pentru că îmi fac scenarii toată ziua. E mai bine ca voi să rămâneți acasă să vă odihniți, iar eu o să le rog pe mama Vula și pe madam Yvette să meargă cu mine la Duel", a spus Cosmin Pădureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel