Ultimul Trib. Luptă aprigă: "Am fost nominalizat căpitan prin eliminare!"

Descriere foto:

După ce Paula Chirilă și Cosmin Pădureanu au fost nominalizați, ieri, pentru un nou Duel în "Ultimul Trib", cele trei echipe au aflat că trebuie să aleagă și un căpitan care să se lupte pentru o recompensă în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cele trei echipe și-au ales căpitanii care să se lupte în această seară pentru o recompensă încă necunoscută. Crocodilii au aflat cu dezamăgire că trebuie să își schimbe căpitanul, iar Daniel Chiru a fost desemnat să îi țină locul lui Alex Filip doar pentru această probă. Sorin Brotnei a fost trimis să reprezinte Lemurii în condițiile în care Ionuț Iftimoaie și Dima Trofim sunt accidentați.

"Am fost nominalizat căpitan prin eliminare!", a glumit Sorin. Tot prin eliminare și-au ales și Cameleonii un lider – cu o fată în echipă, cu Silviu Mircescu accidentat și Cosmin Pădureanu la duel, SilviuGeandră a fost ales pentru jocul Căpitanilor.

Cum se vor descurca noii Căpitani și cine va câștiga duelul, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție "Ultimul Trib".

Sorin Brotnei


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24