Ultimul Trib. Luptă aprigă: "Am fost nominalizat căpitan prin eliminare!"

După ce Paula Chirilă și Cosmin Pădureanu au fost nominalizați, ieri, pentru un nou Duel în "Ultimul Trib", cele trei echipe au aflat că trebuie să aleagă și un căpitan care să se lupte pentru o recompensă în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cele trei echipe și-au ales căpitanii care să se lupte în această seară pentru o recompensă încă necunoscută. Crocodilii au aflat cu dezamăgire că trebuie să își schimbe căpitanul, iar Daniel Chiru a fost desemnat să îi țină locul lui Alex Filip doar pentru această probă. Sorin Brotnei a fost trimis să reprezinte Lemurii în condițiile în care Ionuț Iftimoaie și Dima Trofim sunt accidentați.

"Am fost nominalizat căpitan prin eliminare!", a glumit Sorin. Tot prin eliminare și-au ales și Cameleonii un lider – cu o fată în echipă, cu Silviu Mircescu accidentat și Cosmin Pădureanu la duel, SilviuGeandră a fost ales pentru jocul Căpitanilor.

Cum se vor descurca noii Căpitani și cine va câștiga duelul, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție "Ultimul Trib".

Sorin Brotnei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel