Ultimul Trib, joc decisiv. O echipă dispare: ''Cea mai mare miză de până acum''

Joc căpitani
Joc căpitani

O echipă va dispărea de la Ultimul Trib după jocul decisiv al Căpitanilor din ediția de joi, 29 noiembrie.

Căpitanii care vor ieși pe locurile 1 și 2 la proba cu cea mai mare miză vor putea să își aleagă noi coechipieri din cea de-a treia echipă, astfel că toți concurenții din Madagascar au început deja să își facă strategiile.

Cel mai important joc al Căpitanilor de până acum îi aduce la start joi, de la ora 21.45, pe Oana Dedeu, din partea Cameleonilor, pe Lemurul Ioana Șulea și pe Mircea Zamfir ca reprezentant al Crocodililor. Miza este una dintre cele mai importante, iar dacă până acum au luptat pentru o masă, o recompensă sufletească sau bani, de această dată, concurenții sunt în fața unei noi etape în "Ultimul Trib". "E cea mai mare miză de până acum, în urma acestui joc se jor împărți echipele și din trei triburi vor rămâne doar două", a spus Alex Filip. Astfel, căpitanii care vor ieși pe locurile 1 și 2 vor putea să își aleagă noi coechipieri dintre membrii celei de-a treia echipe, așa că nu e de mirare că toți concurenții au început deja să își facă strategiile. "Dacă Oana ar câștiga duelul Căpitanilor eu l-aș lua pe Sorin Brotnei", a spus Silviu Geandră, din partea albaștrilor.

Cine vor fi cei doi căpitani care vor avea ocazia să aleagă și ce echipa va juca pentru ultima dată în formula actuală, telespectatorii pot afla joi, de la ora 21.45, la Antena 1, într-o nouă ediție "Ultimul Trib".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel