Ultimul Trib, 20 septembrie. Tensiuni în Madagascar

Ultimul trib / Foto Facebook
Ultimul trib / Foto Facebook

Protagoniștii Ultimului Trib sunt gata pentru noile provocări. 

ULTIMUL TRIB. Cameleonii sunt gata să șteargă cu buretele eșecul din primele zile, Lemurii visează la condițiile de vis de care beneficiază cei mai buni, iar Crocodilii câștigători se răsfață în luxul vilei care răsplătește echipa cu cele mai bune rezultate. Cele trei triburi sunt gata să descopere surprizele pe care i le vor oferi locurile pe care le-au câștigat după primele zile de concurs.

ULTIMUL TRIB. În continuare, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

ULTIMUL TRIB. Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi.

ULTIMUL TRIB. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

ULTIMUL TRIB. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

ULTIMUL TRIB. Cum se vor descurca cele trei triburi în Teritorii, dar și cum va decurge prima proba de "Nominalizare", telespectatorii pot vedea, joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel