Ultimul Trib, 13 septembrie. Adrenalină în Madagascar - video

Rodica Mitu / 13 sep 2018 / 18:43 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Aventura exotică în Madagascar începe, joi, pentru cei 21 de concurenți din ”Ultimul Trib”, iar parcursul lor se anunță unul plin de neprevăzut. 

Update: Spiritele s-au încins la „Ultimul Trib", după ce Octavian Strunilă le-a dat concurenților o veste bună, aceea că nu vor ajunge pe insula pustie și nici în sat, ci în vila de lux. „Lemurii", „Cameleonii" și „Crocodilii" au găsit primele motive de ceartă. „Nu se mai poate juca proba. O să mergeți cu toții pe plaja pustie", le-a spus Strunilă inițial celor trei triburi, spre disperarea lor. „A fost o glumă. Mergeți în sat, să îi cunoașteți pe localnici, să mâncați tot felul de lucruri interesante. (...) Nu mergeți nici în sat. O să mergeți cu toții la vila de lux. Iar mâine o să refacem proba", i-a anunțat Octavian Strunilă.

Abia ajunși la vilă, concurenții din cele trei triburi au început să se certe, mai întâi pe camerele în care vor sta acolo, perne și șezlonguri. „Sunt trei camere, respectiv trei chei. Propunerea este să tragem la sorți cheile și fiecare echipă să-și ia cheia", a spus Dorian Popa, din tribul Lemurilor.

Lola Crudu a spus că ea și echipa ei au fost foarte corecți. „Noi am întrebat, vreți acolo? Dacă nu, mergem noi", a spus ea.

„M-am enervat, pentru că nu mi s-a părut că s-a procedat corect", a spus și „lemurul" Dima Trofim.

„Eu nu cred că trebuie să ne comportăm așa, chiar dacă voi ați luat camera aia mai cu umbră", a spus Ionuț Iftimoaie, din tribul Lemurilor.

După ce s-a rezolvat acest conflict, pacea nu a durat mult. Triburile au găsit un nou motiv pentru a se lua la harță.

---


ULTIMUL TRIB, 13 septembrie. Sorana Darclee, una dintre cei 21 de concurenți din "Ultimul Trib", mărturisește că nu are nicio clipă de răgaz în Madagascar. Fie că se află în unul dintre Teritorii sau că este angrenată în unul dintre jocurile care le decid soarta pe insulă, fiecare pas trebuie cântărit cu atenție.

ULTIMUL TRIB, 13 septembrie. În concurs, trebuie să fii atent, pentru că o fracțiune de secundă poate face diferența între câștigător și omul care părăsește concursul pentru că nu își mai poate ajuta echipa. E adrenalină, e prietenie, e iubire, e despre sport, e... despre viață!", spune Sorana Darclee, membră a tribului de "Lemuri", alături de Daniela Crudu. Aceasta din urmă mărturisește și ea că experiența a transformat-o profund. "Aici veți găsi adrenalină, emoție, concurenți extraordinari, e cea mai tare experiență din viața mea", a declarat Daniela.

ULTIMUL TRIB, 13 septembrie. Începând de astăzi, 13 septembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1, cele trei triburi, unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând, vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. Cei 21 de concurenți se vor lupta pentru "Teritoriu", iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiți să trăiască în același mod în care o fac și aceștia. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

ULTIMUL TRIB, 13 septembrie. Începând cu 20 septembrie, în fiecare săptămână, joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru "Teritoriu", cât și pentru "Eliminare", pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

ULTIMUL TRIB, 13 septembrie. Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25