Premiu de 10.000 de euro la automatul de cafea

Gustul și aroma oferite de o cafea din boabe măcinate pe loc la automatele Doncafe sunt cel mai bun pretext pentru un binemeritat moment de pauză. Dacă înainte de a savura cafeaua, asculți și sunetul boabelor măcinate la automatele Doncafe, ai șansa de a câștiga marele premiu de 10.000 de euro sau unul din cele 3 premii zilnice a câte 100 de euro.

Cei care savurează o cafea de la orice automat Doncafe în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie pot înscrie codul unic de pe pahar pe site-ul www.sunetuldoncafe.ro, pe www.facebook.com/doncafe sau prin sms la numărul 1740. Astfel, vor putea câștiga pe loc premiile zilnice, iar toți participanții la concurs vor rămâne în cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro.

Daniel Buzdugan și Mihai Morar, susținătorii campaniei, vor anunța marele câștigător și vor intra în direct prin telefon cu acesta la Radio ZU, după încheierea concursului.

Pentru a putea fi validati, participanții vor trebui să păstreze paharele cu codurile câștigătoare.

Mai multe detalii despre concurs, precum și regulamentul integral al acestuia, puteți găsi pe www.sunetuldoncafe.ro și pe pagina de Facebook Doncafe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel