Udrea: Nu votez guvernul George Maior, dacă Ponta este președinte

george maior dece
george maior dece

Liderul PMP Elena Udrea spune că, deși consideră că directorul SRI, George Maior, poate fi un premier bun, nu va vota în Parlament numirea acestuia la șefia Guvernului dacă va fi o propunere a posibilului președinte Victor Ponta.

"Și-a făcut bine treaba de șef al SRI, chiar și în 2012, dar dacă ar fi premierul lui Ponta n-aș putea decât să votez împotrivă în Parlament. Dacă, prin absurd, vor ajunge la Cotroceni Ponta sau Iohannis, opoziția din România se va numi Traian Băsescu-Elena Udrea-Emil Boc, așa cum se numește și acum", a declarat Udrea, luni, într-un interviu acordat unui cotidian central.

Elena Udrea a declarat anul trecut că l-ar vota pe George Maior în funcția de președinte al României, pentru ca ulterior să spună că directorul SRI ar putea fi un premier foarte pe bun, pe care l-ar alege în detrimentul unei propuneri PDL.

Candidatul PMP la Președinție a sugerat că nu va îndemna electoratul său să aleagă între Iohannis și Ponta dacă ea nu va ajunge în finala prezidențială.

"N-am intrat în această competiție ca să negociez ceva și nu cred că electoratul se mută de la un candidat la altul", a spus Udrea.

Ea a explicat de ce nu îl va susține pe Iohannis, reprezentant al Dreptei, în turul II.

"Dacă dl. Crin Antonescu, care l-a adus în București, nu votează cu Iohannis, cum aș putea să am eu motive, care în ăștia cinci ani am fost în luptă cu ceea ce reprezintă Klaus Iohannis", a arătat Elena Udrea.

Ponta și-a ales premierul: strategia pentru turul II

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel