UDMR a cheltuit peste 150.000 de lei pentru organizarea congresului

lei
lei

Preşedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că pentru organizarea Congresului Uniunii s-au cheltuit între 150.000 şi 200.000 de lei, însă un bilanţ oficial va fi făcut de la nivel central.

Preşedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon, a prezentat bilanţul Congresului Uniunii, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Oradea, informează Mediafax.

"Am avut o colaborare foarte bună cu autorităţile, de la Ambulanţă, Jandarmerie, Poliţie, Poliţie Comunitară, Serviciul Parcări, la RER şi reprezentanţii Casei de Cultură a Sindicatelor. Le mulţumim acum şi o vom face şi oficial", a declarat Szabo.

Potrivit acestuia, din cei 240 de organizatori voluntari ai Congresului, 200 din Bihor şi 40 din Cluj, câte o echipă a fost prezentă în fiecare hotel în care erau cazaţi cei aproximativ o mie de invitaţi ai Congresului, pentru a se asigura că invitaţii au tot ce le trebuie.

În plus, evenimentul s-a bucurat de prezenţa a 255 de ziarişti de la 95 de instituţii media.

"Nu cred că a mai fost un eveniment aşa mediatizat în ultima vreme în Oradea", a spus preşedintele executiv al UDMR Bihor.

Szabo a afirmat că pentru buna organizarea evenimentului s-au investit aproximativ 35.000 de lei la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, în mochete, huse şi alte renovări.

"Toate rămân în Oradea şi pentru publicul orădean", a precizat Szabo

De asemenea, pentru toţi invitaţii Congresului organizatorii au cumpărat abonamente de transport în comun pentru toate liniile, valabile două zile.

Szabo Odon a precizat că un bilanţ financiar al Congresului nu este realizat încă, de acest lucru urmând să se ocupe organizaţia la nivel naţional, însă a estimat că s-au cheltuit între 150.000 şi 200.000 de lei.

Szabo a spus, de asemenea, că, de obicei, la congrese invitaţii primesc broşuri care descriu oraşul în care are loc evenimentul, însă UDMR Bihor a ales să realizeze pentru toţi cei 1.000 de participanţi cărţi care descriu Oradea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel