TVR: O nouă amânare a concursului pentru șefia Știrilor

TVR
TVR

Postul de director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport din TVR rămâne în continuare vacant. Concursul pentru postul de director al Ştirilor TVR a fost anulat și de această dată. „Am luat această decizie pentru a nu exista riscul ca organizarea competiţiei să fie contestată”, a declarat Alexandru Lăzescu, preşedintele – director general al Televiziunii Române, informează Reporter Virtual.

Candidații Anca Lăzărescu, Monica Ghiurco şi Claudiu Lucaci s-au înscris la concursul organizat de Televiziunea Română pentru ocuparea postului de director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport din TVR.

„Toţi cei care s-au înscris în termenul iniţial nu sunt eligibili, nu au o experienţă de conducere în mass-media de minimum 3 ani. Noi am prelungit perioada pentru ca cei înscrişi să poată aduce documente care să probeze că au această experienţă şi să fie eligibili, pe de o parte, şi în eventualitatea că s-ar mai fi putut înscrie şi alte persoane, pe de altă parte. Însă am constatat că există un risc destul de mare de contestare a concursului, apropo de prelungirea termenului de înscriere”, a precizat Lăzescu.

În 3 februarie, TVR a anunțat un concurs pentru ocuparea postului de director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport din TVR, în condiţiile în care mandatul Rodicăi Culcer la şefia Ştirilor TVR a încetat.

Concursul trebuia să aibă loc la sediul Televiziunii Române, în perioada 2 - 18 martie.

Citește și:

Anca Lăzărescu, Monica Ghiurco şi Claudiu Lucaci, în lupta pentru şefia Ştirilor TVR

Rodica Culcer, schimbată cu Anca Lăzărescu la șefia știrilor TVR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel