EXCLUSIV  Tudorel Filimon, surpriză uriașă după un spectacol. Ce s-a întâmplat la final

Tudorel Filimon, un actor care ne-a făcut să râdem ani de-a rândul. O Românie întreagă îl știe. "Nea Popa" din serialul "La bloc" ne-a fascinat cu replicile sale savuroase.

Ne-a intrat în suflet cu serialul "La bloc", dar trebuie spus că Tudorel Filimon a jucat peste 30 de roluri, mai ales de comedie, pe scenă sau în filme. Tudorel Filimon a fost oricine. A fost Nea Popa din "La Bloc", Leonida, Directorul de cabaret, Agărbiceanu, Rocco, iar lista continuă cu alte zeci de personaje. 

Oamenii îl iubesc. Rolurile sale ne-au făcut să nu-l uităm. De ziua lui, 26 iulie, Tudorel Filimon a avut parte de un moment emoționant imediat după spectacolul "Omul cu mârțoaga". Actorul a povestit pentru DC News că și-a sărbătorit ziua de naștere așa cum îi stă bine unui om care respiră teatru.

(w670)

"Am sărbătorit ziua mea prin muncă. Am avut spectacol la Curtea de Argeș - 'Omul cu mârțoaga". A fost o zi frumoasă. La finalul piesei, spectatorii mi-au cântat 'La mulți ani'. A fost foarte emoționant ca o sală întreagă să-ți ureze 'La mulți ani'. Am avut noroc de un public generos. Niciodată nu am sărbătorit ziua de naștere prin muncă din cauza faptului că aniversarea mea e în iulie și nu prea erau spectacole în această perioadă, plus că oamenii sunt în concediu. Acum a fost o invitație a primăriei Curtea de Argeș. Mâine, 28 iulie, am spectacol la Slatina, cu "Omul cu mârțoaga", ne-a spus Tudorel Filimon.

Cea mai mare satisfacţie profesională a avut-o la Cluj, acolo unde în anii '80 era distribuit în "Ubu rege" de Alfred Jarry, rol în care a jucat timp de 14 ani. A fost o perioadă în care era interzis să pronunți cuvântul 'rege'.

"Am jucat mulți ani 'Ubu rege' începând cu 1980. A fost un mare curaj din partea regizoarei să monteze acest spectacol și un mare curaj din partea noastră. A fost foarte greu. Piesa a avut un succes nebun. Am jucat 14 ani acest spectacol", ne-a spus actorul.

[citeste si]

L-am întrebat pe Tudorel Filimon dacă mai este interesat de politică: "Din păcate, nu am timp. Politica este un spectacol care întotdeauna deranjează sau emană energii negative și m-am cam plictisit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel