Trupul băiatului de 15 ani, dispărut în Dunăre, a fost găsit la 8 metri adâncime

Foto ilustrativ. Imagine de Pete Linforth de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Pete Linforth de la Pixabay

Cadavrul băiatului de 15 ani dispărut în Dunăre, marți, a fost găsit la o adâncime de opt metri. 

Misiunea de căutare a băiatului dispărut în Dunăre, pe raza localității Nufăru, județul Tulcea, s-a încheiat miercuri seară, în jurul orei 19:15. Trupul neînsuflețit al minorului a fost găsit la circa opt metri adâncime și la 30 de metri de mal. 

ISU Tulcea a transmis că 'băiatul în vârstă de 15 ani a fost găsit la aproximativ 50 de metri în aval, la circa 8 metri adâncime şi la 30 de metri de mal, faţă de locul producerii nefericitului eveniment.'

Trupul neînsuflețit a fost recuperat de echipajul specializat de căutare din mediul acvatic și, ulterior, predat organelor abilitate.

Copilul a fost dat dispărut după ce a intrat în apă să se scalde şi nu a mai ieşit

Marți, 6 iulie, printr-un apel la 112 efectuat în jurul orei 15:05, a fost solicitat sprijinul pompierilor din cadrul ISU Tulcea, pe raza localităţii Nufăru, în cazul unei persoane posibil dispărută.

'Din informaţiile primite de la apelant, se pare ca un băiat de aproximativ 15 de ani, ce se afla la scăldat, a intrat în Dunăre şi nu a mai ieşit', preciza ISU Tulcea.

Astfel, la locul indicat au intervenit nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarcaţiune tip IB 5, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD, SVSU Nufăru, precum şi o ambulanţă tip B2 de la SAJ Tulcea, potrivit Adevărul

Două surori dispărute în Dunăre au fost găsite moarte, la finalul lunii iunie

La finalul lunii iunie, două surori dispărute în Dunăre au fost găsite moarte și aduse la mal, la distanță de câteva ore. Oamenii legii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă, transmitea Realitatea Plus.

Fetele voiau să-și facă poze sau filmulețe pentru TikTok, la mal, într-o zonă neamenajată. Una dintre fete a alunecat în apă, iar cealaltă a încercat să o salveze, dar a căzut și ea. 

Unchiul fetelor povestea, înainte ca fetele să fie găsite, că "au venit aici, s-au scăldat, au vrut să facă Tik Tok-uri, uite acum le căutăm. A intrat aia mai mare cică prima. Au mai rămas 2 copii la distanţă, au văzut şi a ţipat la sor-sa să îi dea mâna în ajutor şi a tras-o şi pe ea, s-au dus amândouă.", potrivit Observator.

Mama, care este plecată la muncă în Anglia, nu a știut inițial despre dispariția fetelor. Rudele i-au spus că fetele sunt la ortoped pentru că le-a lovit o mașină. În cele din urmă, ea a aflat adevărul.

"Nu ştie (n.red. mama). I-am spus că sunt la ortoped, că le-a lovit o maşină.", spunea mătușa copilelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel