Trump, o nouă etapă în lupta cu ”fake news”

Donald Trump afirmă că presupusul haos de la Casa Albă este doar o invenție a mass media.

Demisii şi destituiri în cascadă la Casa Albă? Preşedintele Donald Trump asigură: ideea conform căreia la Casa Albă ar domni haosul este doar o invenţie a mass-media 'Fake News' şi nimic altceva, informează joi AFP.

'(Mass-media) Fake News adoră să vorbească despre haos la Casa Albă, chiar dacă ele ştiu că aici nu este haos, ci doar 'o maşinărie bine unsă' cu piese înlocuibile!', a notat el pe contul său de Twitter. Donald Trump a făcut aceste noi declaraţii matinale pe reţeaua sa preferată de socializare după ce un articol din New York Times a avansat ideea că fiica sa Ivanka şi ginerele lui Jared Kushner au jucat un rol central în plecarea, anunţată miercuri, a avocatului Casei Albe, Don McGahn.

Plecarea avocatului Casei Albe

Ei nu au 'nimic de-a face' cu aceasta, a replicat el, după o serie de postări pe Twitter în care califică din nou mass-media 'duşmanul poporului'. Preşedintele american Donald Trump a anunţat miercuri plecarea din funcţie în curând a avocatului Casei Albe, Don McGahn, în momentul în care ancheta procurorului special Robert Mueller devine din ce în ce mai ameninţătoare pentru cercul de apropiaţi al preşedintelui SUA.

Don McGahn a avut mai multe întrevederi în această lună cu Robert Mueller în ancheta acestuia privind presupusa ingerinţă a Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016. Trump a spus că a autorizat discuţiile avocatului său cu procurorul special.

Vezi și: Donald Trump, critici la adresa GoogleTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27