Trump a DECLASIFICAT documente din dosarul Russiagate: „Una dintre cele mai CORUPTE anchete din istoria FBI!“

donald trump
donald trump

Președintele Comitetului Judiciar al Senatului din Statele Unite ale Americii, Lindsey Graham, a lansat vineri o serie de documente din dosarul Russiagate.

Președintele Comitetului Judiciar al Senatului din Statele Unite, Lindsey Graham, a publicat o serie de documente și transcrieri suplimentare legate de ancheta comisiei sale cu privire la originile și urmările anchetei Trump-Rusia, numind ancheta inițială „una dintre cele mai incompetente și corupte anchete din istoria FBI și Departamentului de Justiție".

Prima anchetă, care a analizat dacă membrii campaniei președintelui Trump din 2016 au colaborat cu rușii pentru a influența alegerile, s-a numit „Crossfire Hurricane”. Graham, senator republican din Carolina de Sud, a publicat transcrierile interviurilor cu oficialii FBI și ai Departamentului Justiției: 

"Consider că ancheta „Crossfire Hurricane” este un eșec masiv al sistemului din partea conducerii superioare, dar nu este reprezentant al patrioților dedicați și muncitori care ne protejează națiunea în fiecare zi la Biroul Federal de Investigații și la Departamentul de Justiție", a declarat Graham. Comisia sa a publicat „cât mai mult material posibil”, dar a menționat că „unele materiale clasificate au fost încă publicate”. Numind operațiunea drept „una dintre cele mai incompetente și corupte investigații din istoria FBI și DOJ”, Graham a mai spus că apreciază „pe toți cei care au participat la depuneri și au trasat o cale către ne permite să reformăm sistemul".

Graham a adus acuzații grave

"Instanța FISA a fost mințită. Informațiile exculpatorii au fost reținute cu privire la cei anchetați. Anchetatorii, cu unele excepții notabile, au fost extrem de părtinitori și au folosit puterile forțelor de ordine în scopuri politice", a spus Graham. "Subiecților anchetei li s-au distrus viețile. Sper că anchetele de contraspionaj vor fi controlate și acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată în America".

Graham a spus că va continua să continue reformele investigațiilor de contraspionaj și să aplice cereri de mandat. În același timp, a precizat că speră că „colegii săi democrați și republicani pot găsi un punct comun în aceste chestiuni”, în timp ce l-a îndemnat pe directorul FBI, Cristopher Wray, să „continue reformele pe care le-a început”.

Între timp, fostul procuror general Bill Barr l-a interpelat pe procurorul SUA din Connecticut, John Durham, ca avocat special pentru a se asigura că își poate continua ancheta asupra originilor anchetei din Rusia în cursul administrației Biden, potrivit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel