Trucul care te ajută să ai prosoape moi ca la hotel. E simplu și eficient

Fotografie de la Rodolpho Zanardo: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/alb-prosoape-de-baie-auriu-prosoape-1304110/
Fotografie de la Rodolpho Zanardo: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/alb-prosoape-de-baie-auriu-prosoape-1304110/

Gospodinele își doresc să aibă prosoapele mereu curate și moi, exact ca la hotel.

Unul dintre trucurile pe care le folosesc profesioniștii pentru spălarea prosoapelor are legătură cu un produs ușor de găsit și, de asemenea, foarte ieftin.

Așa cum scrie Mirror, prosoapele se pot întări sau se pot deteriora cu ușurință, mai ales pentru că sunt supuse la o utilizare intensă în majoritatea gospodăriilor și trebuie spălate cu o frecvență mare.

Profesionistul în curățenie Nic Shacklock explică că una dintre cele mai economice modalități de a crea acea senzație de calitate hotelieră este utilizarea oțetului alb, un produs de bază în multe gospodării.

Acest produs multifuncțional poate fi utilizat pentru curățarea în diverse moduri. Este un produs de curățare casnică foarte util deoarece conține acid acetic: este suficient de blând pentru a nu deteriora obiectele din gospodărie, dar are totuși suficientă putere pentru a elimina bacteriile și petele.

Shacklock a recomandat că atunci când utilizați oțet alb pentru a spăla prosoapele, trebuie să folosiți de două până la trei căni în mașina de spălat și a afirmat că acesta este un truc popular utilizat în hoteluri.

Expertul subliniază, de asemenea, că respectarea acestui sfat ar putea chiar prelungi durata de viață a prosoapelor: „Prosoapele trebuie înlocuite la fiecare doi ani, dar este posibil ca, cu aceste sfaturi practice, să poată rezista mult mai mult”.

Trebuie să puneți oțetul în compartimentul pentru balsam, unde se va dilua cu apă și se va evita deteriorarea prosoapelor, sau să-l adăugați direct în tambur pentru ciclul de clătire.

Aceasta nu este singura modalitate de a utiliza oțet alb în mașina de spălat, deoarece unii experți îl recomandă ca un produs excelent pentru curățarea tamburului: pentru aceasta, trebuie să puneți două căni în tambur și să executați un ciclu fierbinte în timp ce mașina este goală.

Iată câteva sfaturi suplimentare pentru a menține prosoapele moi și pufoase:

 

Spălați prosoapele la o temperatură scăzută (30-40 de grade Celsius).

Folosiți un detergent blând, fără înălbitor.

Nu le usca în uscătorul de rufe, ci întinzându-le la aer.

Urmând aceste sfaturi, puteți păstra prosoapele dumneavoastră moi și pufoase.

 

VEZI ȘI: De ce e total greșit să gonești o pisică de la picioarele tale  - https://www.dcnews.ro/de-ce-e-total-gresit-sa-gonesti-o-pisica-de-la-picioarele-tale_938669.html

 

VEZI ȘI: Ce înseamnă când un câine se așează în locul tău când te ridici - https://www.dcnews.ro/ce-inseamna-cand-un-caine-se-aseaza-in-locul-tau-cand-te-ridici_938594.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel