TRUC viral - cum păstrezi un avocado intact zile întregi

Scutaru Cristina / 07 feb 2020 / 17:17 Salveaza PDF Comentarii
avocado
avocado

Avocado este un fruct care se bucură din ce în ce mai mult de atenția noastră.

Problema este că, de cele mai multe ori, mâncăm doar jumătate de fruct. Cealaltă jumătate o punem la frigider, dar se oxidează și, evident, își schimbă culoarea, devenind maronie. În orice caz, fructul nu este stricat și poate fi consumat în siguranță, dar sunt oameni care se uită ca fructul să arate bine înainte de a-l mânca.

Pentru remedierea acestei probleme, unii folosesc folie de aluminiu, dar fără a obține un rezultat dorit. Avocado tot se oxidează! Însă există o modalitate pentru a evita problema. A descoperit-o, aproape întâmplător, o femeie din Noua Zeelandă. Răspunsul, desigur, a fost în natură.

Cherry Gaddes a găsit remediul - învelește avocado într-o frunză de salată. "Am descoperit, mai mult sau mai puțin întâmplător, un înveliș alimentar de primă clasă", a scris ea cu referire la salată. ”Frunzele de salată, în special cele exterioare, care sunt puțin mai grele, sunt excelente pentru înfășurarea mâncării! De fapt, sunt inițial concepute în acest scop”, a mai zis femeia care a ținut jumătate de avocado, învelit într-o frunză de salată, timp de o săptămână și s-a păstrat foarte bine.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23