EXCLUSIV  Truc pentru fotografii de Instagram perfecte. Costin Nicolae atenționează: Nu mai faceți asta niciodată! Deformează grav

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Iată un truc inedit prin care să ieși perfect în fotografii.

Costin Nicolae, fotograf și blogger de travel, a explicat în interviurile Spectacola cum putem obține fotografiile perfecte, fără prea mult efort și fără greșeli care să ne pună într-o lumină proastă.

Care este rețeta perfecțiunii pe rețelele de socializare

Întrebat dacă există vreun truc prin care să putem masca anumite defecte sau lucruri care nu ne plac la noi, prin poziție, lumini sau modul în care e îndreptat aparatul de fotografiat spre noi, Costin Nicolae a spus:

"Păi de când cu pandemia, oricum purtăm mască, deci e simplu, că nu ne mai vedem. Ideea e că da, putem!

Cu toții avem o parte a feței care nu ne place sau poate un defect. Încercăm să facem fotografia din unghiul care ne avantajează, dintr-un profil, stângul sau dreptul sau doar din față. Dacă o persoană e mică de înălțime, facem poza un pic mai de jos cât să pară mai înaltă.

Ce este foarte important, apropo de înălțime. Sunt foarte multe persoane, este un efect pe care-l văd foarte des, care fac poza de foarte aproape. Când îi faci unei persoane portretul de la 5 cm, de foarte aproape, îl deformezi grav. Și oricât de bine ar arăta, va părea deformat fără să vrea, pentru că lentila deformează.

De aceea, în portretele profesionale, se folosesc obiective lungi, zoom foarte mare, peste 100 mm ca să nu deformeze absolut deloc. Dar dacă-i faci cuiva poza cu telefonul se deformează orice ar fi!". 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel