Triplusec, episod 1, 13 septembrie 2018

Foto Facebook / Triplusec
Foto Facebook / Triplusec

PRO TV aduce joi, 13 septembrie, serialul Triplusec.

Triplusec, 13 septembrie 2018. Așadar, Triplusec, produs de Frame Film, începe joi, 13 septembrie, de la ora 21:30, la PRO TV. Triplusec este un serial de comedie 100% românesc. Față în față cu visurile lor, dar și cu provocările vieții, o gașcă de millenials descoperă că, atunci când ești cu ochii după fericire, cel mai important e să vezi partea plină a paharului.

Triplusec, 13 septembrie 2018. Nu au fost cei mai populari în liceu, nu au fost premianți, sunt diferiți, însă ceva i-a ținut împreună. Cei șase foști colegi, interpretați de Diana Roman, Cosmin Natanticu, Aida Economu, Paul Diaconescu, Andrei Cojanu și Andrei V. Ciopec, sunt prieteni buni. Viața le-a despărțit drumurile la terminarea liceului, însă se reîntâlnesc după 15 ani la o reuniune de clasă.

Triplusec, 13 septembrie 2018. Diriginta (Oana Pellea) aduce la reuniune o cutie de carton, "Cutia cu Visuri", care conține bilețelele pe care fiecare elev și-a scris la finalul clasei a 12-a visul, aspirațiile, ce vrea să facă în viață, în carieră. Cu detașare, cu umor, uneori cu un pic de cruzime, diriginta împarte foștii ei elevi în două categorii: vis împlinit și vis ratat. Cei șase eroi se califică fără menajamente la visuri ratate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel