EXCLUSIV  Triplă conjucție în Fecioară. Astrolog DCNews: Universul lucrează în favoarea ta! Nu mai amâna

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Marți, va avea loc o triplă conjuncție în Fecioară. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a explicat ce înseamnă acest lucru.

„Marți, 3 septembrie, ne vom confrunta cu o triplă conjuncție, în Fecioară, la gradul 10. Și am ales să menționez verbul "a se confrunta" din cauza faptului că, pe lângă Soare și Mercur, vom avea la același grad și pe neînfricatul Marte. Dacă Soarele este nevoia conștientă și vitalitatea, Mercur gândirea și comunicarea (scris și citit), Marte se ocupă cu războiul, lupta, curajul și agresivitatea.

Replici acide

Când toți acești trei aștri răsfoiesc jurnalul Fecioarei, vom avea de-a face cu numeroase critici și tendințe compulsive în câmpul muncii. Și vom fi exigenți și cu noi și cu restul lumii. Vom avea limba ascuțită. Nu ne convine nimic, avem impresia că avem dreptate absolută, că știm cel mai bine cum trebuie să funcționeze lucrurile, găsim imediat cusur, ștergem și o luăm de la capăt. Este un aspect nemaipomenit pentru cei care se întorc din vacanță la serviciu. Vor reuși să reintre în pâine repede și să își eficientizeze toate sarcinile. Pentru ceilalți, este posibil să apară diverse nemulțumiri, unele chiar nesemnificative, dar Mercur flancat de Marte scoate cele mai acide replici și se bosumflă repede și din nimic.

Nu mai amânați!

Vă recomand să folosiți aceste influențe pentru a face curățenie în casă sau în relații. Poate mulți ați evitat sau amânat. Nu mai este cazul! Ștergeți praful, lustruiți și aruncați lucrurile inutile. Ocupă spațiu și aveți nevoie de el pentru ceva nou în viața voastră. Gândiți-vă la curățenie ca la o formă de terapie. Universul lucrează cu simboluri și, dacă tu îi transmiți că scapi de ce era ponosit, o să te ajute să găsești și ceva nou pe placul tău”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel