Trei oameni s-au aruncat în Dunăre. Update: Doi morți în urma tragicului eveniment

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Trei oameni s-au aruncat în Dunăre, la Călărași.

UPDATE 3:

În cursul anului 2021, cele 3 persoane au protestat față de refuzul Primăriei Municipiului Călărași de a le retroceda mai multe proprietăți.

S-a mai constatat faptul că, înainte de a intra în apă, cele 3 persoane au consumat o substanță necunoscută dintr-o sticlă, iar în cursul anului 2017, cele 3 persoane au mai avut o tentativă de suicid prin aceeași metodă.

UPDATE 2:

Primarul din Călărași, Marius Dulce, a intervenit la Antena 3 și a vorbit pe acest caz: „I-am lăsat să stea pe bancă, nu acceptau să fie luați. Nu făceau răutăți, nu agresau pe nimeni. Au stat în stradă pentru că nu au vrut să primească niciun fel de ajutor.“

UPDATE:

Două femei au fost scoase, în stop cardio-respirator, din apele Brațului Borcea, chiar în mijlocul Parcului Central. O a treia persoană, bărbat, se află la Spitalul Județean de Urgență Călărași, în șoc hipotermic.

La data de 8 octombrie 2017, cei trei au mai avut o tentativă de sinucidere. S-au aruncat în apele Borcei, în dreptul fabricii Romply, după ce, în prealabil, au băut sodă caustică.

Au locuit într-o garsonieră situată în municipiul Călărași, pe Strada Luceafărului. Locuința le-a fost scoasă la vânzare, pentru a se acoperi debitele publice și cele legate de utilități. În cele din urmă, cei trei au primit o locuință socială, la Blocul J21.

Cei 3 erau de pe raza satului Vărăști, comuna Dorobanțu, județul Călărași. Au fost mutați într-o locuință socială, formată din 2 camere, în cartierul 2 Moldoveni. Ulterior, au fost evacuați. Din 2017, dormeau pe străzi. Prima dată s-au poziționat pe canapelele din dreptul centrului de plăți RDS. Ulterior, s-au mutat pe strada București, în dreptul Băncii Românești.

În ciuda numeroaselor apeluri adresate autorităților locale, nimeni nu a făcut nici cel mai mic gest pentru această familie.

Astăzi, toți 3 au fost scoși, din apele Borcei, de pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași. Erau cunoscuți cu afecțiuni psihice, scrie marinbadea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel