Trei copilași morți în Săptămâna Mare. Incendiu puternic

Tragedie în Săptămâna Mare! Joi noapte, șase oamenii, dintre aceștia trei copilași, și-au pierdut viața într-un incendiu devastator care s-a produs în Satu Mare.

Şase persoane, dintre care trei copii, toţi membri ai aceleiaşi familii, au murit într-un incendiu care le-a cuprins locuinţa improvizată.

La ora 01:04, I.S.U. ,,SOMES" Satu Mare a fost anunţat despre producerea incendiului în zona str. Dunării şi a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe tip S.M.U.R.D.

La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum, întreaga locuinţă, construită în cea mai mare parte din material lemons, fiind cuprinsă de flăcări.

"Din nefericire, pompierii şi paramedicii sătmăreni au găsit un număr de şapte victime, dintre care şase carbonizate, respectiv, trei adulţi şi trei copii, a şaptea persoană, o femeie, care suferea arsuri de gradul doi în zona feţei şi a membrului superior drept, după acordarea primului ajutor medical, a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare", a precizat ISU, într-un comunicat.

În urma incendiului a ars o mare parte a locuinţei improvizate, piese de mobilier şi aparatură electronică.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jar sau scânteie, căzute pe materialele combustibile (textile) aflate în imediata apropiere a unui mijloc de încălzire improvizat.

Copiii morţi aveau unu, trei, respectiv nouă ani. Toţi membrii familiei locuiau în aceaşi clădire improvizată din lemn şi se încălzeau cu lemne adunate de pe malul Someşului, scrie Portalsm.

Atenție! Imagini șocante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel